Το φετινό WWDC της Apple έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου, καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με το iOS 18.

Το φετινό WWDC της Apple έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου, καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με το iOS 18.
ired.gr

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου.

Κατά την πρώτη ημέρα του WWDC, η Apple συνήθως ανακοινώνει νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της, και φέτος αναμένεται να παρουσιάσει τα iOS 18 και iPadOS 18, καθώς και νέες εκδόσεις των watchOS, tvOS, macOS και visionOS.

Η Apple θα διεξάγει το WWDC online, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Ωστόσο, οι προγραμματιστές και οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ειδική εκδήλωση στο Apple Park στις 10 Ιουνίου, όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία, να συναντήσουν μέλη της ομάδας της Apple και να συμμετάσχουν σε ειδικές δραστηριότητες. Ωστόσο, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Αναφορές για ενισχυμένη προσαρμοστικότητα στην αρχική οθόνη του iPhone.

Επιπλέον, η online εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Apple θα παρέχει στους προγραμματιστές μοναδική πρόσβαση σε ειδικούς της Apple καθώς και σε νέα εργαλεία και δυνατότητες καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκειμένου να τους βοηθήσει στη βελτίωση των εφαρμογών και των παιχνιδιών τους. Επιπλέον, θα υπάρχουν συνεδρίες βίντεο και ευκαιρίες για συνεργασία με σχεδιαστές και μηχανικούς της Apple, καθώς και σύνδεση με την παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών.

Η Susan Prescott, αντιπρόεδρος της Apple για τις Παγκόσμιες Σχέσεις Προγραμματιστών, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεόμαστε με προγραμματιστές από όλο τον κόσμο για μια εξαιρετική εβδομάδα τεχνολογίας και κοινότητας στο WWDC24. Το WWDC έχει να κάνει με το να μοιραζόμαστε νέες ιδέες και να παρέχουμε στους καταπληκτικούς προγραμματιστές μας καινοτόμα εργαλεία και πόρους για να τους βοηθήσουμε να κάνουν κάτι ακόμα πιο υπέροχο".

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Ενδέχεται να συνεργαστεί με Google, OpenAI και Baidu για την ενσωμάτωση προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.