Google One: Παρουσιάζει δύο καινούργιες προηγμένες υπηρεσίες, διαθέσιμες σε συγκεκριμένες περιοχές.

Google One: Παρουσιάζει δύο καινούργιες προηγμένες υπηρεσίες, διαθέσιμες σε συγκεκριμένες περιοχές.
ired.gr

Το Google One, η υπηρεσία συνδρομής της Google, προσφέρει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud με premium χαρακτηριστικά. Αν και η χρέωση είναι μηνιαία ή ετήσια, τα πλεονεκτήματα είναι πολλά.

Τα πακέτα που προσφέρονται παρέχουν αποθηκευτικό χώρο στο cloud, ξεκινώντας από 100 GB και φτάνοντας έως τα 30 TB. Ωστόσο, τα περισσότερα πακέτα προσφέρουν επιπλέον προνόμια. Για παράδειγμα, όλοι οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία VPN και μπορούν να μοιραστούν τη συνδρομή με έως και πέντε μέλη της οικογένειάς τους.

Οι συνδρομητές απολαμβάνουν επίσης βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας στις φωτογραφίες τους με το Google Photos, την υπηρεσία Gemini Advanced (διαθέσιμη μόνο στο πακέτο AI Premium 2 TB), πιστώσεις Google Play, και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους στο Android μέσω της εφαρμογής Google One.

Διαβάστε επίσης: Τα Android smartphones μπορούν επισήμως να χρησιμοποιηθούν ως webcams για τα Windows PCs!

Από αυτήν την εβδομάδα, η Google πρόσθεσε δύο νέες υπηρεσίες στο Google One, το Fitbit Premium και το Nest Aware. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες με τα premium πακέτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση σε αυτές για τους συνδρομητές του πακέτου 2 TB.

Επιπλέον, η Google προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης του Nest Aware Plus στο premium πρόγραμμα Google One με επιπλέον χρέωση. Αυτό προσφέρει μια οικονομικά επικερδή επιλογή για τους χρήστες που επιθυμούν περισσότερες υπηρεσίες ασφαλείας και λειτουργικότητας.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είναι και ρολόι ταυτόχρονα!