iOS 17.4: Έφτασε - Ανακαλύψτε τις νέες λειτουργίες

iOS 17.4: Έφτασε - Ανακαλύψτε τις νέες λειτουργίες
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα το iOS 17.4, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των iPhone. Αν και μπορεί αρχικά να φαίνεται μικρή σε αριθμό, η εν λόγω αναβάθμιση επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην εμπειρία των χρηστών των iPhone.

Κυρίως, λόγω του νέου νομοσχεδίου DMA της ΕΕ, το iOS 17.4 προσφέρει μια πιο ανοιχτή προσέγγιση, φέρνοντας τα iPhone πιο κοντά στη φιλοσοφία των Android. Πλέον, η Apple επιτρέπει την εγκατάσταση τρίτων καταστημάτων εφαρμογών και το sideloading εφαρμογών, κάτι που ήταν προηγουμένως αδιανόητο. Έτσι, οι χρήστες μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές που φιλοξενούνται εκτός του επίσημου App Store στο iPhone τους.

Διαβάστε επίσης: Θα λείψει φέτος το ανοιξιάτικο event της Apple;

Το iOS 17.4 φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Στον τομέα των εφαρμογών στην ΕΕ, οι κάτοικοι μπορούν τώρα να εγκαθιστούν εφαρμογές από εναλλακτικές πηγές, να διαχειριστούν τα προεπιλεγμένα προγράμματα περιήγησης και πληρωμές, καθώς και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής στο App Store.

Συνοπτικά, η ενημέρωση περιλαμβάνει νέα emoji, απομαγνητοφωνήσεις στο Apple Podcasts, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και ασφαλείας, καθώς και άλλες βελτιώσεις. Η υποστήριξη των μοντέλων iPhone περιλαμβάνει τα XS και XR και μεταγενέστερα, ενώ η διάθεση της ενημέρωσης γίνεται σταδιακά και μπορεί να απαιτήσει μερικές ώρες για να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι συσκευές iPhone και iPad που θα λάβουν το iOS 18 και το iPadOS 18.