Η δωρεάν εφαρμογή καιρού της Google είναι τώρα διαθέσιμη σε smartphones Samsung και άλλες συσκευές Android.

Η δωρεάν εφαρμογή καιρού της Google είναι τώρα διαθέσιμη σε smartphones Samsung και άλλες συσκευές Android.
ired.gr

Η πρόσφατη ανανέωση  του νέου UI καιρού της Google, που εφαρμόστηκε εκ βάθρων τον περασμένο Οκτώβριο, αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία χρήσης για τους κατόχους Pixel.

Παρέχει έναν πιο εύκολο και απλό τρόπο πρόσβασης σε πληροφορίες καιρού. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός δεν περιορίζεται πλέον στις συσκευές Pixel, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες συσκευές.

Διαβάστε επίσης: DeepMind GraphCast: Η καινοτόμος τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης που υπερβαίνει τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό.

Το ενημερωμένο σχέδιο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές προβολές καιρού: τη σημερινή κατάσταση, την πρόβλεψη για την επόμενη ημέρα ή μια ολοκληρωμένη πρόγνωση για τις επόμενες 10 ημέρες.

Αρχικά, η ανανέωση εισήχθη στις συσκευές Pixel, αλλά πλέον ξεκινά να διατίθεται και σε άλλα μοντέλα, με αναφορές που αναφέρουν τη σταδιακή εμφάνιση του σε smartphones της Samsung, σύμφωνα με το 9to5google.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ενημέρωση δεν αφορά μια ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά κυρίως μια διεπαφή χρήστη (UI). Ενσωματώνεται στην εφαρμογή Google Search και οι χρήστες μπορούν να το αξιοποιήσουν πληκτρολογώντας "καιρός" ή "weather" στη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής Google.

Διαβάστε επίσης: Η καλύτερη εφαρμογή εύρεσης της πιο οικονομικής βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.