17.1.2: Κατεβάστε άμεσα την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS για τα iPhone σας!

17.1.2: Κατεβάστε άμεσα την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS για τα iPhone σας!
ired.gr

Η πρόσφατη αναβάθμιση λογισμικού για τα iPhone έχει κυκλοφορήσει και η Apple προτρέπει τους χρήστες να προβούν άμεσα στην αναβάθμιση. Συγκεκριμένα η εταιρία κυκλοφόρησε το iOS 17.1.2, το οποίο προτρέπεται να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Η ενημέρωση αυτή δεν προσφέρει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά στα iPhone, αλλά αποτελεί σημαντικό βήμα για την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου. Πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση, περίπου 320MB σε μέγεθος, που επικεντρώνεται στη διόρθωση διαφόρων σφαλμάτων. Στα σημείωματα της ενημέρωσης, η Apple χαρακτηρίζει την αναβάθμιση ως σημαντική, επομένως συνιστάται η άμεση εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.2: Η Apple προσφέρει μια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που αναμέναμε εδώ και καιρό.

Επιπλέον, η νέα έκδοση αντιμετωπίζει ευπάθειες (exploits) που ενδέχεται να εκμεταλλεύονται προηγούμενες εκδόσεις του iOS, σύμφωνα με δηλώσεις της Apple.

Για να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση, απλά μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone, επιλέξτε "Γενικά" και, στη συνέχεια, "Ενημέρωση Λογισμικού".

Επίσης, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iOS 17.2 στο άμεσο μέλλον, και αναμένεται να περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες, όπως η εφαρμογή Journal της Apple, η υποστήριξη για καταγραφή spatial video στα μοντέλα iPhone 15 Pro, και άλλα.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.1.1: Φέρνει διορθώσεις για τα ζητήματα που παρουσίαζε η ασύρματη φόρτιση.