Η καλύτερη εφαρμογή εύρεσης της πιο οικονομικής βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Η καλύτερη εφαρμογή εύρεσης της πιο οικονομικής βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.
ired.gr

Το fuelGR αποτελεί πιθανώς την κορυφαία εφαρμογή ανεύρεσης της πιο οικονομικής βενζίνης. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει σε χάρτη όλα τα βενζινάδικα στην Ελλάδα που αναφέρουν τις τιμές τους στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, iOS, Windows, και στον ιστό, καθώς επίσης και για συσκευές Huawei.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα:

Η εφαρμογή fuelGR αναπτύσσεται στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Η πρώτη της έκδοση χρονολογείται από το 2014 και ταχέως κατέκτησε την πρωτιά ως η κορυφαία εφαρμογή ενημέρωσης για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: Google Maps: Λεπτομερείς αναφορές σχετικά με λειτουργίες του που δεν είναι γνωστές.

Έχει τιμηθεί από το ΤΕΕ και διατηρεί μόνιμα την κορυφαία θέση στο Google Play Store στην σχετική κατηγορία. Με πάνω από 200 χιλιάδες πιστούς χρήστες, οι οποίοι αναγνωρίζουν την ποιότητα και τη χρησιμότητά της, σε συνδυασμό με τη συνεχή υποστήριξη από την ομάδα ανάπτυξης, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές στο Play Store και έχει λάβει την υψηλότερη βαθμολογία.

Με έμφαση στην ακρίβεια, το fuelGR παρέχει μηχανισμούς για 100% έγκυρη πληροφόρηση και συστηματική χαρτογράφηση όλων των πρατηρίων στη χώρα που είναι εγγεγραμμένα στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων.

Διαβάστε επίσης: MY SOS: Η εφαρμογή που προσφέρει υποστήριξη στους συμπολίτες μας κατά των φυσικών καταστροφών.