Apple iPad: Προβλέπεται ανανέωση για όλη τη σειρά τους τον επόμενο χρόνο.

Apple iPad: Προβλέπεται ανανέωση για όλη τη σειρά τους τον επόμενο χρόνο.
ired.gr

Η Apple προγραμματίζει να ανανεώσει την πλήρη γκάμα των iPad της μέσα στο 2024, σύμφωνα με δηλώσεις του αναλυτή του Bloomberg, Mark Gurman. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο έτος θα δούμε νέες εκδόσεις του iPad Pro, iPad Air, iPad mini και του βασικού μοντέλου iPad.

Σε πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, αναφέρθηκε στην απουσία νέων iPad και AirPods ενόψει της εορταστικής περιόδου, με το υπονοούμενο ότι η Apple θα μπορούσε να είχε προσπαθήσει να κυκλοφορήσει περισσότερα νέα προϊόντα, αλλά τα ανανεωμένα iPad και AirPods δεν είναι ακόμη έτοιμα.

Διαβάστε επίσης: Apple: Φέρεται να ετοιμάζει laptop με foldable οθόνη

Σύμφωνα με τον Gurman, η εταιρεία σχεδιάζει να ανανεώσει ολόκληρη την γκάμα των iPad της κατά τη διάρκεια του 2024. Επιπλέον, νέες έκδοσεις των βασικών AirPods αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος, ενώ ένα ανανεωμένο μοντέλο Pro θα παρουσιαστεί το 2025.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2023 αναμένεται να είναι το πρώτο έτος χωρίς νέες εκδόσεις iPad από τότε που η Apple παρουσίασε τη συσκευή για πρώτη φορά το 2010.

Προηγουμένως, είχε δηλώσει ότι τα iPad στη χαμηλή και μεσαία κατηγορία θα μπορούσαν να ανανεωθούν ήδη από τον Μάρτιο του 2024. Επιπλέον, αναμένεται να δούμε νέες εκδόσεις των iPad Pro στις διαστάσεις 11 και 13 ιντσών με τσιπ M3 και οθόνες OLED κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024. Τα επερχόμενα iPad Air και iPad mini είναι πιθανό να εξοπλιστούν με τσιπ M2 και A16 Bionic, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Διπλάσιες επιδόσεις στη μισή τιμή τα Mac Pro M2 Ultra, σε σχέση με τα Intel