''Scary Fast'': Νέο Apple Event στις 30 Οκτωβρίου

''Scary Fast'': Νέο Apple Event στις 30 Οκτωβρίου
ired.gr

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μιας παρουσίασης που έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Δευτέρα, στις 30 Οκτωβρίου. Καθώς αυτό συμβαίνει μόλις μια ημέρα πριν από το Halloween, η εταιρεία έχει "παιχνιδιάρικα" χρησιμοποιήσει τη λέξη "Scary fast" ως tagline για την εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, φαίνεται ότι αυτό αναφέρεται σε νέα Mac που θα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές M3, όπου θα αντικαταστήσουν την τρέχουσα σειρά που διαθέτει επεξεργαστές M2. Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι αυτές οι νέες συσκευές δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν από το επόμενο έτος.

Διαβάστε επίσης: Η υποστήριξη του YouTube Music από το Apple HomePod είναι πλέον επίσημη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που δημοσίευσε η Apple, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. PT, που αντιστοιχεί σε 3:00 π.μ. την επόμενη ημέρα για τη χρονική ζώνη μας. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα κινούμενο σχέδιο που αλλάζει το διάσημο λογότυπο της Apple στο εικονίδιο "Face" της εφαρμογής macOS Finder.

Όσον αφορά τα αναμενόμενα προϊόντα, υπάρχουν φήμες για μια ανανεωμένη έκδοση του iMac στις 24 ίντσες και ένα νέο MacBook Pro, πιθανότατα σε δύο διαφορετικά μεγέθη (14 ίντσες και 16 ίντσες).

Ενδεικτικό είναι ότι ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, πρόσφατα τροποποίησε την πρόβλεψή του σχετικά με το MacBook Pro. Σε ένα tweet, ο Kuo αναφέρει: "Πιστεύω ότι το επίκεντρο της εκδήλωσης πολυμέσων της 30ης Οκτωβρίου θα είναι η σειρά M3 του MacBook Pro".

Διαβάστε επίσης: Apple Maps: Πλοήγηση και στην Ελλάδα