Η υποστήριξη του YouTube Music από το Apple HomePod είναι πλέον επίσημη.

Η υποστήριξη του YouTube Music από το Apple HomePod είναι πλέον επίσημη.
ired.gr

Το YouTube Music τώρα ενσωματώνεται απευθείας στο HomePod και το HomePod mini της Apple, χάρη στη νέα υποστήριξη της Siri στην εφαρμογή YouTube Music.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας streaming μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για να ξεκινήσουν το YouTube Music σε ένα HomePod, χωρίς την ανάγκη να προσθέτουν τη φράση "στο YouTube Music" σε κάθε αίτημα.

Σύμφωνα με την υποστήριξη της Google, το YouTube Music είναι συμβατό με τα παρακάτω μοντέλα του Apple HomePod: Apple HomePod 1ης γενιάς, Apple HomePod 2ης γενιάς και Apple HomePod Mini.

Διαβάστε επίσης: Apple Maps: Πλοήγηση και στην Ελλάδα

Με το YouTube Music στο Apple HomePod, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Siri ή τα touch controls για να αναπαράγετε μουσική, να εκτελέσετε το handoff μεταξύ του Apple HomePod και του iPhone, και να ελέγξετε την αναπαραγωγή μέσω της εφαρμογής Apple Home.

Αυτή η υποστήριξη ανακοινώθηκε από το YouTube Music μέσω μιας ανάρτησης στο Reddit, όπως εντόπισε το 9to5Google. Επιπλέον, η Apple ήδη υποστηρίζει τρίτες μουσικές υπηρεσίες στο HomePod, όπως το Pandora, το iHeartRadio, το Deezer και το TuneIn Radio.

Διαβάστε επίσης: Apple Pencil: Με κρυφή θύρα USB-C και άλλα στα $79