iOS 17.1: Οι συσκευές iPhone θα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απενεργοποίησης τη νύχτα.

iOS 17.1: Οι συσκευές iPhone θα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απενεργοποίησης τη νύχτα.
ired.gr

Η επερχόμενη αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 17.1 από την Apple, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα, δεν φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προκαλεί την απότομη απενεργοποίηση ορισμένων μοντέλων iPhone κατά τη νύχτα, σύμφωνα με πληροφορίες από το PSA.

Αυτή η δυσλειτουργία έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή των ξυπνητηριών, την αποσιώπηση των ειδοποιήσεων και δημιουργεί δυσκολίες για τους χρήστες.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.1: Αναμένεται να είναι διαθέσιμο έως τις 24 Οκτωβρίου.

Αν παρατηρήσετε ότι το iPhone σας ανοίγει στην οθόνη κωδικού πρόσβασης το πρωί ή αν ένα ξυπνητήρι δεν λειτουργεί στη σωστή ώρα, υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεστε από αυτό το πρόβλημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το iPhone απλώς επανεκκινείται, ενώ σε άλλες, απενεργοποιείται για αρκετές ώρες. Το σφάλμα απενεργοποίησης φαίνεται να επηρεάζει πολλά μοντέλα iPhone, αν και οι περισσότερες καταγγελίες προέρχονται από χρήστες των iPhone 15.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν το iPhone σας απενεργοποιήθηκε κατά τη νύχτα, ανοίγοντας τις ρυθμίσεις της συσκευής, πηγαίνοντας στην επιλογή "Μπαταρία" και ελέγχοντας την κατάσταση της φόρτισης τις τελευταίες 24 ώρες. Αν υπάρχει κενό, αυτό υποδηλώνει ότι το iPhone απενεργοποιήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο τα iPhones. Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και σε άλλες συσκευές της Apple.