Δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο τα iPhones. Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και σε άλλες συσκευές της Apple.

Δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο τα iPhones. Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και σε άλλες συσκευές της Apple.
ired.gr

Η Apple έχει ξεκινήσει έρευνα για ένα πρόσφατο ζήτημα που προέκυψε σε ορισμένες από τις συσκευές της. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά τις οθόνες των Apple Watch Series 9 και Ultra 2. Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προέρχονται από ένα εσωτερικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από την εταιρία και απευθύνεται σε εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών.

Το θέμα που αντιμετωπίζεται βρίσκεται στις οθόνες, όπου παρατηρείται μια ανεπιθύμητη αλλαγή της φωτεινότητας με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Always On Display.

Παρόλο που το έγγραφο δεν προσδιορίζει ποια ακριβώς μοντέλα Apple Watch επηρεάζονται, φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι ευρέως διαδεδομένο, κυρίως στις νέες σειρές Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 που μόλις κυκλοφόρησαν.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: Προβλήματα με το Wi-Fi και το ηχείο

Χρήστες έχουν αναφέρει το ζήτημα σε διάφορα φόρουμ υποστήριξης της Apple, καθώς και σε ιστοσελίδες όπως το Mac Rumors και το Reddit. Η αντίδραση της εταιρίας, με την ενημέρωση των επίσημων κέντρων επισκευών, υποδηλώνει ότι είναι ενήμερη για το θέμα και αναγνωρίζει την ύπαρξή του. Το πρόβλημα φαίνεται να παρατηρείται σε όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος WatchOS 10.

Σύμφωνα με το έγγραφο, τα κέντρα επισκευών δεν πρέπει να προσπαθήσουν να επισκευάσουν το πρόβλημα, αλλά αντίθετα, συνιστούν στους χρήστες να διατηρήσουν τα ρολόγια τους ενημερωμένα στην τελευταία έκδοση του Watch OS. Αυτό υποδηλώνει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που θα διορθώσει το πρόβλημα. Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Watch OS 10.1 την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα ότι θα λύσει τα υπάρχοντα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: Οι πωλήσεις του στην Κίνα είναι χαμηλότερες από αυτές του iPhone 14.