Google Pixel 8 Pro και iPhone 15 Pro Max: Συνδέθηκαν μέσω θύρας USB-C. Ας δούμε τα αποτελέσματα.

Google Pixel 8 Pro και iPhone 15 Pro Max: Συνδέθηκαν μέσω θύρας USB-C. Ας δούμε τα αποτελέσματα.
ired.gr

Το Androidauthority πραγματοποίησε μια δοκιμή όπου σύνδεσε ένα Pixel 8 Pro και ένα iPhone 15 Pro Max μέσω USB C, και τα αποτελέσματα κυμαίνονται σημαντικά ανάλογα με την ενέργεια που υπάρχει στην μπαταρία των δύο κινητών τηλεφώνων, όπως ανέφερε η ομάδα δοκιμών.

Αφού τόσο το iPhone 15 Pro Max όσο και το Pixel 8 Pro υποστηρίζουν το πρωτόκολλο USB Power Delivery (USB PD) για διαπραγμάτευση ενέργειας, τα δύο τηλέφωνα μπορούν να αποφασίσουν ποιο θα φορτίσει το άλλο.

Το iPhone διακρίνεται για την έξυπνη δυνατότητά του να αντιληφθεί όταν η μπαταρία του είναι πιο αδύναμη από αυτήν του Pixel 8 Pro και να αποφασίσει να τραβήξει ενέργεια από αυτό. Αντίθετα, όταν η μπαταρία του iPhone έχει μεγαλύτερο ποσοστό φόρτισης, τότε το iPhone φορτίζει το Google Pixel 8 Pro.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: επιτρέπει μια χρήση που μάλλον δεν περιμένατε

Ωστόσο, το Pixel 8 Pro διαθέτει μια επιλογή στο λειτουργικό σύστημα Android, όπου μπορεί να εξάγει ενέργεια από το iPhone, ακόμη και όταν βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο φόρτισης.

Επιπλέον, το Pixel επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων όταν είναι συνδεδεμένο στο iPhone, αν και εξαρτάται από τη στιγμή πότε μπορεί να διαβάσει εικόνες και βίντεο από το αρχείο του iPhone. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPhone δεν μπορεί να διαβάσει το σύστημα αρχείων του Pixel.

Διαβάστε επίσης: Οκτώ tips για επέκταση της διάρκειας μπαταρίας στο iPhone σας.