Samsung Galaxy: Ποιά μοντέλα παίρνουν την αναβάθμιση Οκτωβρίου

Samsung Galaxy: Ποιά μοντέλα παίρνουν την αναβάθμιση Οκτωβρίου
ired.gr

Η εταιρεία Samsung βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά τις ενημερώσεις στον τομέα των Android συσκευών. Αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που τακτικά και εγκαίρως βελτιώνει ένα τόσο μεγάλο φάσμα συσκευών.

Η εταιρεία από τη Νότια Κορέα ξεκίνησε την αναβάθμιση των συσκευών της με το update του Οκτωβρίου, ταυτόχρονα προχωρώντας στη διάθεση των beta εκδόσεων του One UI 6, βασισμένων στο Android 14.

Διαβάστε επίσης: Android 14: η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση για αυτά τα Galaxy smartphones

Οι πρώτες συσκευές που λάβανε την ενημέρωση του Οκτωβρίου είναι τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, τα οποία επίσης λαμβάνουν την προεπισκόπηση του One UI 6. Σε ό,τι αφορά τα foldable smartphone, είναι αξιοσημείωτο ότι το Galaxy Z Flip 3 επίσης λαμβάνει την ενημέρωση.

Παρόλο που δεν είναι σαφές γιατί τα Z Flip 4, Z Fold 4 και Z Fold 3 δεν έχουν ακόμη λάβει την αναβάθμιση, αναμένεται να αναβαθμιστούν σύντομα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κορυφαίες συσκευές της Samsung, επί του παρόντος λαμβάνουν την ενημέρωση του Οκτωβρίου τα Galaxy S23 series και τα Galaxy S22 series.

Τέλος, ανάμεσα στις σειρές A, M, και F της εταιρείας, μόνο το Galaxy A54 έχει λάβει αναβάθμιση μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται ότι και άλλες συσκευές θα ακολουθήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Android 14: Προειδοποιεί κατά το sideload update για εφαρμογές