iOS 17.0.3: Δοκιμές δείχνουν ότι η υπερθέρμανση των iPhone έχει διορθωθεί.

iOS 17.0.3: Δοκιμές δείχνουν ότι η υπερθέρμανση των iPhone έχει διορθωθεί.
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.0.3, το οποίο διορθώνει αρκετά προβλήματα στο λογισμικό, αλλά το πιο σημαντικό, αντιμετώπισε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που προκλήθηκε σε ορισμένα μοντέλα iPhone που χρησιμοποιούσαν το iOS 17, ειδικά όταν οι χρήστες εκτελούσαν συγκεκριμένες εφαρμογές ή όταν η συσκευή ήταν σε φόρτιση.

Οι θερμοκρασίες των συσκευών είχαν αυξηθεί σημαντικά, με ένα βίντεο από το iPhonedo να δείχνει ότι η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 96 βαθμούς Φάρενχαϊτ όταν το Instagram ήταν ανοικτό.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple διόρθωσε επιτυχώς το πρόβλημα υπερθέρμανσης με το iOS 17.0.3, όπως αποδεικνύει ένα νέο βίντεο από το iPhonedo. Το βίντεο δείχνει ότι οι θερμοκρασίες έχουν μειωθεί σημαντικά και αποκαλύπτει ότι η Apple δεν χρειάστηκε να προβεί σε αλλαγές στο chipset A17 Pro για να διορθώσει το πρόβλημα, όπως φοβόντουσαν πολλοί.

Αυτό αποδείχθηκε όταν δύο iPhone 15 Pro Max πέρασαν από το Geekbench. Ένα από τα τηλέφωνα εκτελούσε το iOS 17.0.3 και το άλλο το iOS 17.1 beta, που ήταν προγενέστερη έκδοση από το 17.0.3. Και τα δύο τηλέφωνα εμφάνισαν παρόμοιες βαθμολογίες Geekbench, με βαθμολογία μονού πυρήνα 2945 και βαθμολογίες πολλαπλών πυρήνων 7274 και 7259, κάτι που υποδηλώνει ότι το chipset δεν επηρεάστηκε από την ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.0.3: Δεν επιβραδύνει το iPhone 15 Pro. Αντιθέτως, βελτιώνει την απόδοση του!

Επιπρόσθετες δοκιμές απέδειξαν ότι το Instagram ήταν μία από τις εφαρμογές που προκάλεσαν την υπερθέρμανση των iPhone. Έτσι, ενώ το iOS 17.0.3 επιλύει τα γενικά προβλήματα υπερθέρμανσης, η πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Instagram για iOS αντιμετωπίζει ειδικά το πρόβλημα υπερθέρμανσης που προκλήθηκε από αυτή τη δημοφιλή εφαρμογή. Επομένως, αν χρησιμοποιείτε συχνά το Instagram, είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε την ενημέρωση στο iPhone σας.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το App Store στο iPhone σας και, στη συνέχεια, πατήστε την εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε μια λίστα με εφαρμογές προς ενημέρωση ή εφαρμογές που έχουν ήδη ενημερωθεί. Εάν το Instagram απαιτεί ενημέρωση, θα δείτε ένα κουμπί "Ενημέρωση" που πρέπει να πατήσετε για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Αν το κουμπί λέει "Άνοιγμα", σημαίνει ότι η ενημέρωση έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.0.3: Κυκλοφόρησε το νέο update για το iPhone σου