Μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας στο iphone έγινε δωρεάν

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας στο iphone έγινε δωρεάν
ired.gr

Το Spectre, μια εξαιρετική εφαρμογή φωτογραφίας για το iPhone, πλέον προσφέρεται δωρεάν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρία πίσω από αυτή την εφαρμογή, Lux Optics Incorporated, είχε λάβει το βραβείο "iPhone App της Χρονιάς" το 2019 και η εφαρμογή έχει λάβει θετικές κριτικές με βαθμολογία 4.3 αστεριών από περισσότερους από 2 χιλιάδες χρήστες.

Το Spectre ξεχωρίζει λόγω της δυνατότητάς του να δημιουργεί φωτογραφίες με μεγάλο exposure, εκμεταλλευόμενο την τεχνητή νοημοσύνη. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές φωτογραφίες δρόμων, όπου τα αυτοκίνητα μοιάζουν με γραμμές φωτός τη νύχτα, ή να καταφέρετε να κάνετε να εξαφανιστούν το πλήθος και τα αυτοκίνητα σε ένα πολυσύχναστο μέρος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Υποστηρίζει και αξιοθέατα από την Αθήνα το εντυπωσιακό Immersive View των GOOGLE Maps

Οι φωτογραφίες με μεγάλο exposure είναι συνήθως δύσκολες να πετύχουν, καθώς απαιτούν σταθερότητα από τη συσκευή και εικασίες από τον χρήστη σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο έκθεσης. Ωστόσο, το Spectre απλοποιεί αυτήν τη διαδικασία χάρη στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας την όλη διαδικασία πολύ ευκολότερη και προσιτή για τους χρήστες.

Πρόσφατα, η εφαρμογή ενημερώθηκε και πλέον προσφέρεται δωρεάν, ενώ πριν είχε κόστος $1.99. Ωστόσο, η εταιρία ανακοίνωσε την εισαγωγή της Spectre Pro εφαρμογής, με επιπλέον δυνατότητες exposures των 5, 9, 15 και 30 δευτερολέπτων. Έτσι, η δωρεάν έκδοση προσφέρει exposures μέχρι 3 δευτερόλεπτα, κάνοντας την επιλογή της Pro έκδοσης πιο ελκυστική για όσους ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες εκθέσεις φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή ''Φωτογραφίες'' στο iOS 17 μπορεί να σας πει τι σημαίνουν τα μπερδεμένα σύμβολα πλυντηρίου