Η Apple κυκλοφορεί (ξανά) μια νέα έκδοση του iOS 17 Beta 3

Η Apple κυκλοφορεί (ξανά) μια νέα έκδοση του iOS 17 Beta 3
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων τρίτων beta εκδόσεων του iOS 17 και του iPadOS 17 στους προγραμματιστές, προκειμένου να γίνουν δοκιμές. Αυτές οι εκδόσεις λογισμικού έχουν κυκλοφορήσει μία εβδομάδα μετά την αρχική τρίτη beta έκδοση.

Οι προγραμματιστές που έχουν εγγραφεί μπορούν να λάβουν μέρος στις beta δοκιμές ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στη συσκευή σας.
  • Μεταβείτε στην ενότητα "Ενημέρωση λογισμικού".
  • Πατήστε στην επιλογή "Ενημερώσεις Beta".
  • Κάντε εναλλαγή στην έκδοση beta του iOS 16 για προγραμματιστές. Σημειώστε ότι απαιτείται ένα Apple ID που συνδέεται με έναν λογαριασμό προγραμματιστή για να λάβετε και να εγκαταστήσετε τη beta έκδοση.

Διαβάστε επίσης: iOS 17 Beta 3 - Διορθώσεις σφαλμάτων, Αλλαγές και Βελτιώσεις

Αν και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για νέες δυνατότητες στην ενημερωμένη τρίτη έκδοση beta του iOS 17, στην αρχική έκδοση beta έγιναν τροποποιήσεις στην εφαρμογή Home, το Apple Music, τη λειτουργία παρακολούθησης διάθεσης και άλλα.

Η ενημέρωση στο iOS 17 φέρνει σημαντικές αλλαγές. Μία από αυτές είναι η προσαρμοσμένη εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όπου το άτομο που πραγματοποιεί την κλήση μπορεί να προσαρμόσει την εμφάνισή του. Επιπλέον, τα φωνητικά μηνύματα που στέλνονται μέσω του iMessage μετατρέπονται αυτόματα σε κείμενο για ευκολότερη ανάγνωση. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε ένα μήνυμα βίντεο ή ήχου όταν κάποιος χάσει μια κλήση FaceTime, και το FaceTime λειτουργεί πλέον στο Apple TV μέσω της λειτουργίας Continuity.

Στην εφαρμογή Messages, υπήρξαν αλλαγές στη διεπαφή που αφορούν τις εφαρμογές, με σκοπό μια πιο καθαρή εμφάνιση. Μια νέα δυνατότητα με το όνομα "Check In" εισήχθηκε, που επιτρέπει στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας να σας παρακολουθούν όταν ταξιδεύετε. Με το Check In, μπορείτε να ειδοποιείτε αυτόματα τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας όταν φτάνετε σε έναν προορισμό, όπως το σπίτι σας. Επιπλέον, οι τοποθεσίες τώρα μπορούν να κοινοποιηθούν απευθείας μέσω της εφαρμογής Messages.

Στις ομαδικές συνομιλίες στο iOS 17, υπάρχει ένα βέλος ενημέρωσης που σας επιτρέπει να δείτε εύκολα το πρώτο μήνυμα που δεν έχετε δει ακόμα. Επιπλέον, με τη χρήση των φίλτρων αναζήτησης, μπορείτε να βρίσκετε πιο εύκολα τα μηνύματα που αναζητάτε. Τα αυτοκόλλητα έχουν επίσης ανανεωθεί, και τα emoji είναι τώρα διαθέσιμα ως αυτοκόλλητα που συνυπάρχουν με τα πακέτα αυτοκόλλητων και τα Memoji. Με τη νέα δυνατότητα αφαίρεσης φόντου στο iOS 17, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε οποιαδήποτε εικόνα σε αυτοκόλλητο αφαιρώντας το φόντο της.

Με το StandBy στο iOS 17, ένα iPhone που τοποθετείται οριζόντια μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό κέντρο ελέγχου στο σπίτι. Αυτό το κέντρο εμφανίζει πληροφορίες όπως το ημερολόγιο, την ώρα, τα στοιχεία ελέγχου του σπιτιού και άλλα. Επιπλέον, οι Ζωντανές Δραστηριότητες μπορούν επίσης να εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

Στο iOS 17, τα γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη είναι διαδραστικά, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε ενέργειες όπως το σβήσιμο ενός στοιχείου από μια λίστα καθηκόντων ή τον έλεγχο των φώτων χωρίς την ανάγκη να ανοίξετε μια εφαρμογή. Το AirDrop έχει βελτιωθεί, και υπάρχει μια νέα λειτουργία με το όνομα NameDrop που επιτρέπει γρήγορη κοινή χρήση επαφών. Επιπλέον, μπορείτε να κρατήσετε δύο iPhone μαζί για να ξεκινήσετε μια περίοδο λειτουργίας SharePlay. Το SharePlay λειτουργεί επίσης τώρα με το CarPlay, επιτρέποντας στους επιβάτες να αναπαράγουν τη μουσική τους και στο αυτοκίνητο.

Μερικά άλλα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο iOS 17 περιλαμβάνουν:

  • Μια εφαρμογή ημερολογίου που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, προσφέροντας βελτιωμένη οργάνωση και δυνατότητες διαχείρισης του χρόνου.
  • Υποστήριξη AirPlay σε επιλεγμένα δωμάτια ξενοδοχείων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν την αναπαραγωγή περιεχομένου στις τηλεοράσεις των δωματίων.
  • Βελτιώσεις στα AirPods Pro μέσω της νέας δυνατότητας Adaptive Audio, που προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον και την εφαρμογή που χρησιμοποιείται.
  • Χάρτες εκτός σύνδεσης, που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε χάρτες και πληροφορίες τοποθεσίας ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Η Siri δεν απαιτεί πλέον την ενεργοποίηση με τη φράση "Hey Siri", επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιείτε πιο άμεσα και βολικά.
  • Βελτιώσεις στην αναζήτηση και στο κέντρο προσοχής, που σας επιτρέπουν να βρίσκετε πιο γρήγορα και εύκολα τα περιεχόμενα και τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε.

Επιπλέον, η Apple έχει κυκλοφορήσει μια νέα τρίτη beta του tvOS 17 στους προγραμματιστές, προσφέροντας βελτιώσεις και αναβαθμίσεις για το λειτουργικό σύστημα της Apple TV.

Διαβάστε επίσης: Για την ασφάλεια σας, καταργήστε αμέσως τα update iOS / iPadOS 16.5.1 (a) και macOS 13.4.1 (a)