iPhone SE 4: Όλες οι τελευταίες φήμες

iPhone SE 4: Όλες οι τελευταίες φήμες
ired.gr

Οι φήμες για την κυκλοφορία του iPhone SE τέταρτης γενιάς έχουν εξαπλωθεί από τους πρώτους μήνες του 2022. Ας κάνουμε μια σύνοψη των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει σχετικά με τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών χαρακτηριστικών και του χρόνου κυκλοφορίας.

Πρόσφατα, ο αναλυτής της UBI Research, Dae-Jeong Yoon, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της μαζικής παραγωγής του iPhone SE τέταρτης γενιάς έως το 2025, σύμφωνα με την κορεατική δημοσίευση The Elec. Άλλοι γνωστοί αναλυτές, όπως ο Ming-Chi Kuo, ο Jeff Pu και ο Blayne Curtis, επίσης αναφέρουν ότι η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο το 2025.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα iPhone 15 θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες

Τον Απρίλιο, ο Kuo ανέφερε ότι το επόμενο iPhone SE θα υποστηρίζει σύνδεση 5G και θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το απλό iPhone 14, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης OLED 6,1 ιντσών, Face ID και επίπεδα άκρα. Ωστόσο, λόγω της καθυστέρησης στην κυκλοφορία της συσκευής, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια της Apple.

Η Apple φαίνεται να εργάζεται για τη δημιουργία του δικού της μόντεμ από το 2018 και εξαγόρασε την επιχείρηση μόντεμ για smartphone της Intel το 2019 για να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το μόντεμ δεν θα είναι έτοιμο πριν από το 2025, με όλα τα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 16 να χρησιμοποιούν μόντεμ της Qualcomm.

Το τρέχον μοντέλο του iPhone SE κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 και διαθέτει οθόνη LCD 4,7 ιντσών, αναγνώριση Touch ID, υποστήριξη 5G, πίσω κάμερα 12 megapixel και τσιπ A15 Bionic. Με αρχική τιμή $429 στις ΗΠΑ, αποτελεί το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς iPhone από την Apple.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Το καλύτερο σε πωλήσεις της γενιάς