Το watchOS 10 περιγράφεται ως η μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού του Apple Watch από το 2015!

Το watchOS 10 περιγράφεται ως η μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού του Apple Watch από το 2015!
ired.gr

Το watchOS 10 θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού του Apple Watch από τότε που κυκλοφόρησε η αρχική έκδοση του λειτουργικού συστήματος το 2015, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το λειτουργικό watchOS 10 μαζί με τα iOS 17&macOS 14 κατά τη διάρκεια της ετήσιας κεντρικής ομιλίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC), στις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Νέες φήμες για το iPhone 15 αναφέρουν πως θα εχει μια σημαντική βελτίωση που προέρχεται από την Samsung

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διέρευσε πως το WatchOS 10 θα είναι μια "σημαντική" αναβάθμιση με μεγαλύτερες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αναβαθμισμένης διεπαφής. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, επομένως αναμένουμε να φανούν τα νέα ακριβή χαρακτηριστικά κι οι αλλαγές που επέρχονται.

Λόγω του ότι σχεδιάζονται ελάχιστες αλλαγές αναφορικά με το υλικό για τα επόμενα μοντέλα Apple Watch, σίγουρα θα δοθεί πολύ μεγαλύτερη σημασία στο λειτουργικό watchOS 10.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αντιγραφή του Apple Watch Ultra που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Η πρώτη έκδοση beta του watchOS 10, θα διανεμηθεί στα μέλη της ομάδας προγραμματιστών της Apple πολύ σύντομα μετά την κεντρική ομιλία του WWDC, ενώ η πρώτη δημόσια beta πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο για όσους χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στο δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού Beta της Apple.