Το 2023 το Apple Watch Series 9: Τι να περιμένετε από την Apple to φετινό φθινόπωρο.

Το 2023 το Apple Watch Series 9: Τι να περιμένετε από την Apple to φετινό φθινόπωρο.
ired.gr

Μαζί με το iPhone, το Apple Watch είναι ένα από τα προϊόντα που η Apple ενημερώνει και κυκλοφορεί σε ετήσια βάση και είναι μια από τις συσκευές που υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το φθινόπωρο.

Οι φήμες για τα νέα μοντέλα Apple Watch συχνά επισκιάζονται από φήμες για το iPhone, αλλά επικρατεί γενικότερα ένας καταιγισμός πληροφοριών γύρω από το θέμα. Παρακάτω, θα βρείτε όλα όσα γνωρίζουμε για το Apple Watch Series 9.

 

Μια ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς.

Η Apple, το 2022 εστίασε τους πόρους ανάπτυξής της στο Apple Watch Ultra και δεν είδαμε πολλά νέα χαρακτηριστικά για την τυπική Σειρά 8. Αναμένουμε την ίδια γενική κατάσταση φέτος διότι η Apple εργάζεται στην εξέλιξη των Apple Watch Ultraκαι οι φήμες υποδηλώνουν ότι θα δούμε μικρότερες ενημερώσεις για τη Σειρά 9 με λίγα νέα χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής.

Βελτιώσεις επεξεργαστή

Το τσιπ S8 στο Apple Watch Series 8, είναι το ίδιο με το τσιπ S7 στο Apple Watch Series 7, το οποίο πρόσφερε την ίδια απόδοση με το S6 στο Apple Watch Series 6. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις στον επεξεργαστή Apple Watch εδώ και μερικά χρόνια, οπότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα ενημερωμένο τσιπ S9 με κάποιες μικρές βελτιώσεις στην απόδοση.

Bluetooth

Η Apple, πρόσθεσε το Bluetooth 5.3 στο Apple Watch Ultra και το 2023, θα μπορούσαμε να το δούμε να επεκτείνεται στη Σειρά 9. Η Apple, ενημερώνει αργά τη σειρά προϊόντων της με το πιο πρόσφατο πρότυπο Bluetooth.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Οποιαδήποτε ενημέρωση του επεξεργαστή, θα μπορούσε πιθανότατα να οδηγήσει σε μικρές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν και δεν υπολογίζουμε σε σημαντικές ενημερώσεις. Η Apple θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει αυτή την ώθηση απόδοσης για πρόσθετες λειτουργίες alwaysondisplay ή άλλες τροποποιήσεις χαρακτηριστικών.

Αλλα χαρακτηριστικά

Με εξαίρεση ένα νέο τσιπ, η Σειρά 9 αναμένεται να προσφέρει το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών με τη Σειρά 8.

Διαβάστε επίσης: Lenovo Glasses T1| Μία τεράστια φορητή οθόνη στην τσέπη σας!

Ένα νέο Apple Watch Ultra;

Το Apple Watch Ultra είναι ένα νέο προϊόν στη σειρά Apple Watch,το οποίο ξεκίνησε το 2022, επομένως δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρόκειται να ενημερώνεται και να κυκλοφορεί σε ετήσια βάση.

Δεν έχουμε ακούσει φήμες για νέα έκδοση του 2023 αναφορικά με αυτό, αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες για ένα μοντέλο του 2024, οπότε η Apple μπορεί να περιμένει μέχρι το 2024 για να ανανεώσει τη συσκευή.

Μελλοντικά Χαρακτηριστικά

Δεν έχουμε ακόμη να περιμένουμε πολλά με το Apple Watch Series 9, αλλά υπάρχουν ορισμένες τεχνολογίες-λειτουργίες που θα προσθέσει η Apple στο Apple Watch και θα το κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικό.

Οθόνη MicroLED –Το 2024, η Apple φημολογείται ότι θα υιοθετήσει την τεχνολογία microLED για το Apple Watch, χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες οθόνες υψηλής τεχνολογίας. Η οθόνη microLED θα χρησιμοποιηθεί για ένα high-end Apple Watch, πιθανότατα το Apple Watch Ultra. Η τεχνολογία MicroLED θα φέρει φωτεινότερα και πιο ζωηρά χρώματα, καθώς και βελτιωμένες γωνίες θέασης.

Μεγαλύτερη οθόνη για το Apple Watch Ultra - Η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του Apple Watch Ultra‌ με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 2,1 ιντσών, μια ενημέρωση που θα μπορούσε να έρθει παράλληλα με τη μετάβαση στις οθόνες microLED.

Μη επεμβατική παρακολούθηση γλυκόζης αίματος - Η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα κι αξιοσημείωτη λειτουργία, της μη επεμβατικής παρακολούθησης γλυκόζης αίματος για το Apple Watch εδώ και χρόνια και έχει σημειώσει αρκετή πρόοδο, που η ιδέα είναι τώρα σε ένα σημείο όπου είναι λειτουργική, βιώσιμη και έτοιμη για χρήση σε ένα μελλοντικό Apple Watch με κάποιες βελτιώσεις. Η μη επεμβατική παρακολούθηση της γλυκόζης αίματος απέχει χρονικά αρκετά ακόμη, αλλά όταν παρουσιαστεί, θα σηματοδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις στο Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: Apple AirTags σε κατοικίδια| υπέρ ή κατά;