Πώς να προσθέσετε ένα φάρμακο ή μια βιταμίνη στην εφαρμογή Health!

Στο iOS 16, η Apple σάς επιτρέπει να προσθέτετε βιταμίνες και συνταγογραφούμενα φάρμακα στην εφαρμογή Health, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για τη λήψη τους. Πρακάτω, θα βρείτε τους τρόπους με τους οποίους ενεργοποιείται η λειτουργία.



Δυσκολεύεστε με την παρακολούθηση των φαρμάκων σας κι έχετε αμφιβολίες, αναφορικά με τη διασφάλιση του αν παίρνετε τις σωστές δόσεις, τη σωστή στιγμή; Το iPhone σας μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό, με τη δυνατότητα διαχείρισης φαρμάκων στην εφαρμογή Health!

Διαβάστε επίσης: H Google ετοιμάζει τα Pixel Buds Pro για να ανταγωνιστεί τα AirPods Pro


➢ Ανοίξτε την εφαρμογή Υγεία στο iPhone σας.
➢ Επιλέξτε την ενότητα Αναζήτηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε Φάρμακα ή πληκτρολογήστε "Φάρμακα" στη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής Υγεία και επιλέξτε την από τα αποτελέσματα.
➢ Πατήστε Προσθήκη φαρμάκου .
➢ Εισαγάγετε το όνομα του φαρμάκου ή της βιταμίνης και πατήστε Επόμενο.


➢ Επιλέξτε τον τύπο φαρμάκου (κάψουλα, υγρό, κρέμα κ.λπ.) από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

➢ Προσθέστε την ισχύ του φαρμάκου και επιλέξτε μια μονάδα από τη λίστα και στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο. Εναλλακτικά, πατήστε Παράλειψη.
➢ Χρησιμοποιώντας τις επιλογές συχνότητας και διαστήματος, εισαγάγετε πόσο συχνά θα παίρνετε το φάρμακο ή τη βιταμίνη, επιλέξτε την ώρα της λήψεως και μετά πατήστε Επόμενο.

➢ Επιλέξτε το σχήμα του φαρμάκου σας (το εικονίδιο που θα το αντιπροσωπεύει) και μετά πατήστε Επόμενο . Εναλλακτικά, πατήστε Παράλειψη.

➢ Επιλέξτε τα χρώματα που υποδεικνύουν το φάρμακο και, στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο .
➢ Ελέγξτε τις καταχωρημένες λεπτομέρειες και δημοσιεύστε τυχόν χρήσιμες σημειώσεις στην τελευταία οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε Τέλος.

Το φάρμακο ή η βιταμίνη σας, είναι πλέον συνδεδεμένο στην εφαρμογή Health! Το iPhone σας, θα σας στείλει μια ειδοποίηση όταν έρθει η ώρα να το πάρετε. Μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο, πατώντας Προσθήκη φαρμάκου . Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε φάρμακα από την εφαρμογή Υγεία ανά πάσα στιγμή, εάν δεν ισχύουν πλέον για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πως να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις που καθυστερούν ή δεν εμφανίζονται στο iPhone