Διέρρευσαν τα σχέδια της Apple για τα επόμενα μοντέλα iPhone SE

Διέρρευσαν τα σχέδια της Apple για τα επόμενα μοντέλα iPhone SE
ired.gr

Νέες πληροφορίες διέρρευσαν πριν λίγες μέρες στο Twitter σχετικά με τα επόμενα μοντέλα της σειράς iPhone SE από τον αναλυτή της Apple, Ross Young. 

Δείτε την σχετική δημοσίευση στην παρακάτω εικόνα:

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς θα αλλάξετε τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη

iPhone SE 2022

Το επόμενο iPhone SE θα ανακοινωθεί επίσημα το 2022 και σύμφωνα με τον Ross θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών όπως και το πρόσφατο iPhone SE 2020. Όσον αφορά τον σχεδιασμό του η Apple και την επόμενη χρονιά σκοπεύει να διατηρήσει το ίδιο σχέδιο με το home button, όμως αναμένεται να υπάρξουν κάποιες μικρές αλλά ενδιαφέρουσες αλλαγές. 

Το iPhone SE 2022 όπως αναφέρει ο Ross, θα υποστηρίζει 5G, κάτι το οποίο είναι σίγουρο καθώς το 5G είναι δεδομένο για τα smartphone του 2022 και σε περίπτωση που δεν το προσθέσει η Apple  θα είχε μεγάλο ανταγωνιστικό μειονέκτημα σε σύγκριση με τις συσκευές Android. Όσον αφορά τον επεξεργαστή θα διαθέτει τον A15 Bionic στα 3,5 GHz τον οποίο θα δούμε για πρώτη φορά στα iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

Διαβάστε επίσης: Τα συχνότερα συμπτώματα που δείχνουν πως το iPhone σας χρειάζεται νέα μπαταρία

iPhone SE 2023

Στο tweet που δημοσίευσε ο Ross Young αναφέρεται επίσης και στο πιο μακρινό μέλλον της σειράς iPhone SE 2023. Το 2023 η Apple θα αλλάξει τον σχεδιασμό του iPhone SE, εξαφανίζοντας όλα τα όρια γύρω από την οθόνη και η selfie κάμερα θα έχει σχήμα κουκίδας αντί για το πλατύ notch που διαθέτουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας και ο υπόλοιπος σχεδιασμός της συσκευής θα θυμίζει τα iPhone X. 

Αφού στην σειρά των iPhone SE η Apple σχεδιάζει να συνεχίσει να επαναχρησιμοποιεί τον σχεδιασμό παλαιότερον μοντέλων καθώς και άλλα λειτουργικά τους μέρη, τότε λογικό είναι πως θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το 2023 ώστε να δούμε διαφορά στον σχεδιασμό. 

Διαβάστε επίσης: Προστασία Οθόνης Tempered Glass ZAGG InvisibleShield στα ired