Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς!

Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς!
ired.gr

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει τις προηγούμενες εβδομάδες σχετικά με το πρώτο μεγάλο event της Apple για το 2019.

Η εταιρεία από το Κουπερτίνο ανακοίνωσε, με τον τρόπο της, πως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Steve Jobs, στο Apple Park Campus, μια μεγάλη εκδήλωση, με τοπική ώρα έναρξης στις 10 π.μ. Στην πρόσκληση που έστειλε η Apple στα media, φιγουράρει το tagline "It's Show Time", το οποίο προφανώς υποδηλώνει πως η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις Υπηρεσίες (και δη στην τηλεοπτική) και όχι σε hardware ή νέες συσκευές. Σύμφωνα με όσα σας έχουμε αναφέρει προ ημερών, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να αποκαλύψει τη φημολογούμενη ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία, Apple News και μια τηλεοπτική υπηρεσία συνεχούς ροής.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Apple κάνει σιγά - σιγά την εμφάνισή της...

Η υπηρεσία Apple News θα προσθέσει συνδρομητικές επιλογές στην υπάρχουσα υπηρεσία Apple News, επιτρέποντας στους πελάτες της Apple να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε περιοδικά και πληρωμένο περιεχόμενο από sites, όπως το The Wall Street Journal, το Washington Post και το New York Times για 9,99 δολάρια ανά μήνα.

Για την ώρα, δεν έχουν προσδιοριστεί ακριβώς τα ενημερωτικά websites που θα συμμετέχουν στην υπηρεσία, καθώς η Apple φέρεται να διαπραγματεύεται ακόμα τους οικονομικούς όρους με κάποια εξ αυτών. Με βάση τις πληροφορίες, η Apple έχει ζητήσει το 50% των εσόδων από την υπηρεσία κι εκεί έχουν δημιουργηθεί "τριβές".

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική συνδρομητική streaming υπηρεσία, η Apple φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίασή της, ωστόσο το πραγματικό της λανσάρισμα θα γίνει σε μερικούς μήνες από τώρα. Η εταιρεία διαθέτει αρκετές πρωτότυπες σειρές και shows που προετοιμάζει, ώστε να κάνουν ντεμπούτο μέσω της τηλεοπτικής υπηρεσίας. Μάλιστα, στις σειρές θα πρωταγωνιστήσουν σημαντικά αστέρια του Χόλιγουντ, όπως οι Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Jennifer Garner, που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 25ης Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές συσκευές που έχουν ακουστεί πως θα παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν μέσα στην άνοιξη, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για λανσάρισμα στη διάρκεια του επερχόμενου event.

Διαβάστε επίσης: Τελικά, θα μπορέσει η video streaming υπηρεσία της Apple να ανταγωνιστεί το Netflix;

Το iPad mini 5, το iPad της 7ης γενιάς, η βάση ασύρματης φόρτισης AirPower, τα ανανεωμένα AirPods και το iPod touch 7ης γενιάς είναι όλα σε διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής, ωστόσο οι fans της Apple θα πρέπει, μάλλον, να περιμένουν την επίσημη αποκάλυψή τους σε άλλη εκδήλωση, αργότερα μέσα στο 2019.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον κεντρικό ιστότοπο της Apple και στο section "Εκδηλώσεις", η εταιρεία θα παρουσιάσει live το "It's Show Time" στην ιστοσελίδα της και μέσω της εφαρμογής "Events" στην Apple TV. Λάβετε θέσεις!