Σκοτείνιασε το Messenger με το νέο Dark Mode!

Σκοτείνιασε το Messenger με το νέο Dark Mode!
ired.gr

Φημολογούταν αρκετό καιρό, τα νέα πήγαιναν κι ερχόντουσαν, και πλέον, δια της πλαγίας οδού βέβαια και ακόμα ανεπισήμως, μπορείτε να κατεβάσετε τις…κουρτίνες και να έχετε κι εσείς το πολυδιαφημισμένο dark mode στο application του Μessenger!

Όπως υποδηλώνεται και από το όνομά της, η συγκεκριμένη λειτουργία αντιστρέφει τα χρώματα σε φόντο και γραμματοσειρές, κάνοντας το φόντο μαύρο από λευκό, και την γραμματοσειρά λευκή από μαύρη.

Φαίνεται πως πλέον, όλο και περισσότερες εφαρμογές, κατά κύριο λόγο μετά από μαζικά αιτήματα των χρηστών τους, αρχίζουν και δίνουν την επιλογή του dark mode στο κοινό τους (όσες, δηλαδή, δεν είχαν ήδη), κάτι το οποίο συναντήσαμε και στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού του OSX, Mojave, το οποίο προκάλεσε, κατά γενική ομολογία, θετικές αντιδράσεις.

Παρ’ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα από χρήστη σε χρήστη, και έτσι, με τη δύναμη του φεγγαριού, μπορείτε κι εσείς να έχετε πρόσβαση στο dark mode.

Διαβάστε επίσης: Τι μπορεί να σας προσφέρει εν έτει 2019 η χρήση ενός iPhone SE;

Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα παγανιστικό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστείλετε σε κάποιον, ακόμη και στον εαυτό σας, ένα emoji μισοφέγγαρου (crescent moon). Αμέσως μετά, θα δεχθείτε μια βροχή μισοφέγγαρων, και θα εμφανιστεί η αντίστοιχη εντολή προκειμένου να ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ανατρέχετε, λοιπόν στην σελίδα του προφίλ σας μέσω της εφαρμογής, και πάνω πάνω θα υπάρχει η νέα επιλογή για το dark mode.

Βέβαια, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για όλες τις συσκευές και όλους τους χρήστες, καθώς υπήρξαν αναφορές από διάφορους οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να την ενεργοποιήσουν. Από την άλλη, αυτό είναι απόλυτα λογικό, μιας και η λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε πιλοτικό στάδιο, και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η κυκλοφορία της.

Παρ’όλα αυτά, μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει σύντομα και εύκολα, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να “σκοτεινιάσει” ο Μessenger του, αναμένοντας παράλληλα να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν το iOS 13 να φέρνει ένα dark mode σε ολόκληρη τη συσκευή του χρήστη!