“Διέρρευσαν” τα νέα περιφερειακά της Samsung!

“Διέρρευσαν” τα νέα περιφερειακά της Samsung!
ired.gr

Εκπλήξεις επεφύλασσε το νέο update στην εφαρμογή για τα wearables της Samsung στους χρήστες του, καθώς αποκάλυψε τη νέα σειρά περιφερειακών την οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει η εταιρία.

Κατά πάσα πιθανότητα, μαζί με τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S10, επρόκειτο να γίνει και η παρουσίαση των εν λόγω προϊόντων, μα πλέον, στην εφαρμογή Galaxy Wearable, υπάρχουν τέσσερεις νέες συσκευές στη λίστα της.

Η πρώτη είναι το Galaxy Watch Active, το οποίο είναι το νέο smartwatch της Samsung, διαρροές του οποίου είχαμε ήδη δει, βέβαια υπό το όνομα Galaxy Sport, και θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε αθλητές. Θα έχει διάμετρο 40 χιλιοστά, κάτι το οποίο αναφέρεται στην εφαρμογή, και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά χρώματα. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία τα οποία υπάρχουν, και δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν και εφ’όσον θα αντικατασταθεί το ήδη υπάρχον UI της Samsung, με το πλέον, κλασικό, περιστρεφόμενο bezel.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Γενναιόδωρη έκπτωση σε κατόχους iPhone για να αποκτήσουν ένα Galaxy S10!

Οι επόμενες συσκευές είναι τα Galaxy Fit και Galaxy Fit E, τα οποία θα αποτελέσουν τα νέα fitness bands της εταιρίας, τα οποία θα εφαρμόζουν στο χέρι του χρήστη με λαστιχένιο λουράκι, όπως ένα ρολόι. Δεν γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων, αν και το Galaxy Fit E είχε διαρρεύσει τον προηγούμενο μήνα, μέσω μιας πιστοποίησης για το Bluetooth της συσκευής.

Η τελευταία, και μάλλον πιο “καυτή” συσκευή που ανακοινώθηκε μέσω της λίστας αυτής της Samsung, είναι τα περίφημα Galaxy Buds, τα οποία αποτελούν την απάντηση των Κορεατών στα AirPods της Αpple. Ασύρματα ακουστικά, λοιπόν, τα οποία λέγεται πως θα μπορούν να φορτίζουν ασύρματα από το πίσω μέρος του Galaxy S10, μέσω μιας τεχνολογίας ονόματι PowerShare. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η Samsung κυκλοφορεί ασύρματα ακουστικά, μιας και το 2016 είχε κυκλοφορήσει τα παρόμοια IconX.

Διαβάστε επίσης: Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi, Mi 9!

Παρ’ότι όλα αυτά είναι φήμες, υπάρχουν αρκετές διαρροές στοιχείων από διαφορετικές πηγές, τα οποία μπορούν λίγο - πολύ να διασταυρώσουν μια γενική εικόνα για το κάθε προϊόν που πρόκειται να κυκλοφορήσει στη νέα της σειρά η Samsung. Λίγες μέρες ακόμα μένουν για να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι, μέσω των επίσημων παρουσιάσεων από την εταιρία, τι πρόκειται να μας προσφέρει η εταιρία, μιας και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 20 Φεβρουαρίου, στο event που θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco.

Να υπενθυμίσουμε πως την ίδια μέρα παρουσιάζεται και η νέα ναυαρχίδα της Χiaomi, Mi 9, με τη διαφορά μεταξύ Κίνας και Κορέας στο επίπεδο του χώρου της κινητής τηλεφωνίας να μειώνεται όλο και περισσότερο…