Περισσότερη ενέργεια με νέα αξεσουάρ προσφέρει η Apple στα νέα iPhone!

Περισσότερη ενέργεια με νέα αξεσουάρ προσφέρει η Apple στα νέα iPhone!
ired.gr

Επαληθεύτηκαν τελικά τα προηγούμενα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που σας παρουσιάζαμε, καθώς η Apple κυκλοφόρησε τελικά στην αγορά της νέες Smart Battery θήκες για τα iPhone του 2018 και πιο συγκεκριμένα για τα iPhone XS, XS Max και το πιο οικονομικό XR.

Οι θήκες είναι διαθέσιμες σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο και λευκό, ενώ η κάθε μια εξ αυτών έχει τιμή 129 δολαρίων και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει επιπρόσθετη διάρκεια μπαταρίας στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: Νέα διαρροή για τις Smart Battery θήκες στα iPhone XS και XS Max

Σχεδιαστικά, οι νέες θήκες θυμίζουν τις προηγούμενες, που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία για τα iPhone 6 και iPhone 7, καθώς φέρουν ένα εξόγκωμα στο πίσω μέρος, εντός του οποίου υπάρχει το πρόσθετο σύστημα μπαταρίας. Η κάθε θήκη έχει διαφορετικές προδιαγραφές αναφορικά με το ποσό ενέργειας που προσφέρει, ανάλογα και με τη συσκευή στην οποία απευθύνεται κι εφαρμόζεται.

Έτσι, η έξυπνη θήκη για το iPhone XS Max προσφέρει μέχρι και 33 ώρες ομιλίας, 21 ώρες χρήσης Internet και μέχρι 25 ώρες αναπαραγωγής video.  

Από την άλλη, η θήκη για το iPhone XS Max προσφέρει στη συσκευή μέχρι και 37 ώρες χρόνου ομιλίας, 20 ώρες περιήγησης στο Διαδίκτυο και 25 ώρες αναπαραγωγής video.

Σε ότι αφορά τη θήκη του iPhone XR, ανεβάζει τον χρόνο ομιλίας της συσκευής στις 39 ώρες, την περιήγηση στο Internet στις 22 ώρες και την αναπαραγωγή video στις 27 ώρες.

H Apple επιστρέφει στη διάθεση των συγκεκριμένων θηκών για τα iPhone μετά από αρκετά χρόνια, καθώς δεν το είχε πράξει από το iPhone 7 κι έπειτα, επηρεασμένη ίσως και από το γεγονός πως οι επόμενες συσκευές που κυκλοφόρησε, υποστήριζαν την ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, τέτοιου τύπου θήκες δεν υπήρχαν για τις μεγαλύτερες συσκευές της και, όπως αναφέραμε παραπάνω, ήταν περιορισμένες μόνο στα iPhone 6, 6S και 7.

Όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες έξυπνες θήκες, οι νέες Smart Battery Cases προσφέρουν μια ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας τους, στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής και στο Κέντρο Ειδοποιήσεων, ώστε να γνωρίζετε πότε θα πρέπει να αρχίσετε να… ψάχνετε που θα τη φορτίσετε. Επιπλέον, η φόρτιση των θηκών μπορεί να γίνει αυτόματα ή μέσω Lightning, ενώ η Apple αναφέρει πως είναι διαθέσιμη και η επιλογή για ταχύτερη φόρτιση μέσω USB-PD συμβατών φορτιστών.

Διαβάστε επίσης: Έξυπνη θήκη μπαταρίας και για τα νέα iPhone σκέφτεται η Apple

Πρόκειται, σίγουρα, για μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τους heavy users των iPhone τους (αν και τσιμπημένη, από πλευράς τιμής) και μένει να δούμε 1) τι απήχηση θα έχει στον κόσμο, που μπορεί να έχει πληρώσει, ήδη, αρκετά για να αποκτήσει μια από τις τρεις συσκευές και 2) πότε θα τη δούμε στην ελληνική αγορά…