Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το PlayStation Classic;

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το PlayStation Classic;
ired.gr

Έχουν περάσει 24 χρόνια από την εποχή που ήρθε στις ζωές μας η κονσόλα, η οποία άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το gaming... Και σήμερα, η Sony έρχεται να "φρεσκάρει" τις μνήμες μας με το λανσάρισμα της mini ρέπλικας του ιστορικού PlayStation, η οποία ετοιμάζεται να... προσγειωθεί και στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες! 

Το PlayStation Classic ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες από την τεχνολογική εταιρεία, ωστόσο τώρα προσδιορίστηκε και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Διαβάστε επίσης: Στα σκαριά mini PC με games από παλαιότερες δεκαετίες!

Η παιχνιδομηχανή έρχεται "ενισχυμένη" με 20 προεγκατεστημένα παιχνίδια, που έγραψαν ιστορία στη δεκαετία του '90, όπως τα Jumping Flash, TEKKEN 3 και Final Fantasy VΙΙ. Σε ότι αφορά το design της κονσόλας, είναι ακριβώς ίδιο με την αρχική κονσόλα, με ίδιο λογότυπο, διάταξη κουμπιών και συσκευασία, ενώ η μόνη διαφορά του έγκειται στο γεγονός πως είναι 45% μικρότερο από την αρχική κονσόλα του 1994.

Μαζί με την κονσόλα θα λάβετε επίσης ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση με την τηλεόραση, δύο ενσύρματα χειριστήρια ίδιου design με τα αυθεντικά και μια εικονική κάρτα μνήμης για να αποθηκεύετε την εξέλιξή σας στα παιχνίδια. 

Διαβάστε επίσης: Gil Amelio: Ο “θαυματουργός” CEO που απέτυχε στην Apple

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κονσόλα δεν διαθέτει δυνατότητα διεπαφής με το PlayStaion Network, ενώ δεν προβλέπεται να προστεθούν νέα games στην αρχική του λίστα.

Το PlayStation Classic θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στις 3 Δεκεμβρίου, ωστόσο μπορείτε να το προπαραγγείλετε απο σήμερα ώστε να το έχετε στο σπίτι σας στις αρχές του επόμενου μήνα.