Μέσα στο 2019 κυκλοφορεί το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei

Μέσα στο 2019 κυκλοφορεί το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei
ired.gr

Το πρώτο της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη και υποστήριξη τεχνολογίας 5G θα κυκλοφορήσει η Huawei στα μέσα του 2019, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της εταιρείας Hu Houkun στη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Μάλιστα, φαίνεται πως τόσο η Samsung όσο και η LG έχουν ήδη σχεδιάσει τα δικά τους αναδιπλούμενα μοντέλα, που θα παρουσιάσουν στην τεχνολογική έκθεση CES 2019.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοντά είμαστε σε ένα αναδιπλούμενο iPhone;

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Πρόεδρος Δυτικής Ευρώπης της Huawei Investment, Vincent Pang ανέφερε κατά τη διάρκεια του event “Huawei Innovation Day” που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, πως το πρώτο 5G τηλέφωνο της εταιρείας θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress του 2019 και στη συνέχεια, θα λανσαριστεί στην αγορά στο τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Επιπλέον, θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή ο τρέχων επεξεργαστής Kirin 980 δεν διαθέτει ενσωματωμένο 5G chip, γίνονται υποθέσεις πως η συνδεσιμότητα 5G για την οποία έκαναν λόγο οι άνθρωποι της Huawei θα υποστηριχθεί μέσω του chip Balong 5000. Πρόσθετες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο σύμφωνα με πηγές, θα διαθέτει οθόνη 8 ιντσών, θα έχει διπλό μεταλλικό κέλυφος (μπρος-πίσω) και νέα, πολύ λεπτή μπαταρία.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Μια ιστορία γεμάτη πρωτοπορία και καινοτομίες

Στο κομμάτι της τιμής, η συσκευή δεν θα είναι φτηνή, καθώς θα συνδυάζει δύο νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Μάλιστα, άνθρωποι της Huawei έχουν αφήσει να εννοηθεί πως το κόστος αγοράς μπορεί να ξεπερνά τα 1.000 δολάρια.