Νέα εντυπωσιακή διαφήμιση από την Apple για το Face ID και το Apple Pay με την ονομασία Fly Market

Νέα εντυπωσιακή διαφήμιση από την Apple για το Face ID και το Apple Pay με την ονομασία Fly Market
ired.gr

Η Apple έχει βαλθεί να τονίσει το iPhone X και τις δυνατότητές του, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές διαφημίσεις. Πέρασαν ακριβώς έξι μέρες από την πιο πρόσφατη διαφήμιση της εταιρείας με την ονομασία “Unlock” και η Apple χθες δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube μία νέα με τίτλο “Fly Market”, η οποία έχει σαν βασικό της θέμα τη δυνατότητα χρήσης του Apple Pay σε συνδυασμό με το Face ID. Με άλλα λόγια, η Apple τονίζει το χαρακτηριστικό πως οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν με το πρόσωπό τους.

Διαβάστε επίσης: Νέα χιουμοριστική διαφήμιση από την Apple για το Face ID του iPhone X

Φυσικά υποκρύπτεται και ένα ακόμα μήνυμα που θέλει να δώσει η Apple. Όπως η ίδια έχει ανακοινώσει, το Face ID θεωρείται πιο ασφαλές και αξιόπιστο από το Touch ID, κάτι που δε διστάζει να τονίσει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά το έκανε συνδυάζοντάς το με το Apple Pay και τις ασφαλείς πληρωμές.

Παρακολουθώντας τη διαφήμιση, θα διαπιστώσουμε πως ακούγεται το τραγούδι “Back Pocket” του συγκροτήματος Vulfpeck. Η κάρτα που χρησιμοποιείται είναι Chase Freedom. Όπως θα παρατηρήσουμε, ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί το Apple Pay για να αγοράσει ένα καπέλο, ένα καινούργιο κοστούμι και πολλά άλλα. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει πολλά κοινά με αυτή που είδαμε πριν λίγες μέρες, αφού και εκεί η πρωταγωνίστρια με το βλέμμα της και μόνο ξεκλείδωνε τα πάντα γύρω της.

Αν κάνουμε μια πιο ευρεία κριτική, θα παρατηρήσουμε πως η Apple ασχολείται με μεμονωμένες χρήσεις του Face ID σε κάθε της διαφήμιση. Για παράδειγμα, στο προ-τελευταίο κλιπ που δημοσίευσε, η πρωταγωνίστρια μας έδειχνε τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε το iPhone X μόνο με το πρόσωπό μας, ενώ στο τελευταίο κλιπ ο πρωταγωνιστής μας παρουσιάζει τη δυνατότητα πληρωμών μέσω του Face ID. 

Διαβάστε επίσης: GrayKey: Το κουτί που χρησιμοποιούν οι αρχές για να ξεκλειδώνουν τα iPhones αποκαλύφθηκε

Η Apple φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βάση στο iPhone X, ειδικά μετά τις πωλήσεις οι οποίες δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ενδεχομένως να προσπαθεί να κερδίσει έδαφος, μέχρι την κυκλοφορία των νέων συσκευών του Σεπτεμβρίου.