Το Instagram επιτρέπει πλέον την αποθήκευση video

Το Instagram επιτρέπει πλέον την αποθήκευση video
ired.gr

Το Instagram είναι μια δημοφιλής εφαρμογή και θεωρείται από τα πιο “καινούργια” μέσα
κοινωνικής δικτύωσης. Το προφίλ του χρήση αποτελείται κυρίως από φωτογραφίες και videos, ενώ είναι από τα πρώτα social media που απέκτησαν τα hashtags.

Στην κεντρική σελίδα του Instagram βλέπουμε τις δημοσιεύσεις από όσα άτομα ακολουθούμε και πάνω πάνω υπάρχει μια γραμμή η οποία εμφανίζει τα live videos όσων ακολουθούμε, τα οποία εξαφανίζονται μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Όταν το Instagram πρόσθεσε τη λειτουργία για Live Video πριν από περίπου έναν χρόνο, παρέλειψε το κομμάτι του να μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει το video αυτό αφού το ανεβάσει.

Με την τελευταία αναβάθμιση σε 10.12 που έγινε και στο App Store και στο Google Play Store, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να αποθηκεύετε τα video που επιθυμείτε να κρατήσετε μετά τη δημοσίευσή τους.

01

Η τελευταία αναβάθμιση είναι μια κίνηση που επιτρέπει στο Instagram να ανέβει ανάμεσα σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook, όπου και τα δύο επέτρεπαν στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν video.

Με την ανακοίνωση του live streaming στο Instagram ο υπεύθυνος του τμήματος Kevil Weil δήλωσε πως η λειτουργία αυτή σχεδιάστηκε έτσι επί σκοπού ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να την χρησιμοποιήσουν πιο άνετα ώστε να μην έχουν το άγχος πως τα videos τους θα μπορούσαν να “μείνουν” για πάντα.

Κάπου εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως το re-play δεν αποθηκεύει by default, ίσως για τον ίδιο λόγο που δεν υπήρχε εξ αρχής η δυνατότητα αποθήκευσης, δηλαδή να αφήνει μια ελευθερία στους χρήστες πως τα videos τους δεν θα μείνουν για πάντα online!

Διαβάστε επίσης: 3 κόλπα για να φορτίζει το iPhone σας ταχύτερα

Από Emma