24 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

24 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

MyBrushes Pro

MyBrushes Pro

Από $2,99 Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYBRUSHES PRO

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για ερασιτέχνες κι επαγγελματίες καλλιτέχνες, εξίσου.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αυτό που κάνει την εφαρμογή MyBrushes Pro να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές του είδους, είναι η πανίσχυρη μηχανή ζωγραφικής που διαθέτει. Κάθε εργαλείο είναι πραγματικά απαλό λείο στη θέαση ανεξαρτήτως από τον χώρο που καταλαμβάνει στον καμβά. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο καμβάς δεν έχει όρια, όπως και οι επιστρώσεις που σας επιτρέπεται να δημιουργήσετε, κατασκευάζοντας πολύπλοκα έργα τέχνης. Η εφαρμογή MyBrushes συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 100 προκαθορισμένες βούρτσες για να επιλέξετε.

App Link
Work.JOT

Work.JOT

Από $4,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WORK.JOT

Είναι τέλεια εφαρμογή για ανεξάρτητου είδους εργολάβους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Work.JOT σας βοηθά να διαχειριστείτε κάθε σημείο της εργασίας σας καθώς προσφέρονται δύο εφαρμογές σε μία: Task Manager και Time Tracker. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εγχειρήματα, να ορίσετε ημερομηνίες λήξης ή να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε καρτέλα πελάτη ανά έργο και να παρακολουθείτε το χρόνο που δαπανάτε σε αυτό. Μια δυναμική οθόνη σας επιτρέπει να πάρετε μία προεπισκόπηση όλων των τελευταίων στατιστικών σας. Μόλις μία εργασία ολοκληρωθεί μπορείτε να την μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

App Link
Monster Wars

Monster Wars

Από $0,99 - Δωρεάν

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Αφορά λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να ελέγξετε κάθε μονάδα στο πεδίο μάχης και να απελευθερώσετε περισσότερα χαρακτηριστικά για να αποκρούσετε τους εισβολείς. Προσοχή όμως στις επιλογές σας. Μία λάθος εντολή ενδέχεται να είναι μοιραία. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επτά περιβάλλοντα, πάνω από 60 επίπεδα, 15 προσαρμόσιμα τέρατα και υποστήριξη Game Center και επιτεύξεων.

Game Link
Legendary Wars

Legendary Wars

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ NEVERWORLD, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LEGENDERY WARS

Για οπαδούς παιχνιδιών με θέμα την υπεράσπιση κάστρων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Legendery Wars σας επιτρέπει να αναλάβετε τον άμεσο έλεγχο του κάθε ήρωα στο πεδίο της μάχης και να αντιμετωπίσετε ειδικές επιθέσεις. Η ορδή των τεράτων δεν αποφεύγεται χωρίς ηρωική μάχη. θα πρέπει να αναβαθμίσετε τα όπλα σας και να βρείτε τα αδύνατα σημεία τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 διαφορετικά σκηνικά με πάνω από 70 επίπεδα το καθένα, τη δυνατότητα αναβάθμισης των ηρώων, Game Center, καθώς και καταγραφή των επιτευγμάτων σας.

Game Link
Stellar Wars

Stellar Wars

Από $0,99 - Δωρεάν

Ο ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ LEGENTERY WARS

Για οπαδούς παιχνιδιών SCI-FI.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Συγκεντρώστε τα τελευταία εναπομείναντα ρομπότ σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης του πολιτισμού μας σε ένα νέο μυστηριώδες ηλιακό σύστημα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως εσείς και τα ρομπότ βρίσκετε στη μέση ενός πολέμου όπου η εξέλιξή του θα μπορούσε να είναι καθοριστική για ολόκληρο τον Γαλαξία. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα τεράστιο στρατό από προσαρμοσμένα ρομπότ και στη συνέχεια να τα εξαπολίστε στους εισβολείς. Είστε σε θέση να βοηθήσετε τα ρομπότ ανατινάζοντας βάσεις των εισβολέων. Το παιχνίδι συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο τη δράση και τη στρατηγική για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας. Περιλαμβάνει επίσης 10 πλανήτες για να εξερευνήσετε, 50 επίπεδα, 12 προσαρμόσιμα ρομπότ, 50 διαφορετικούς εχθρούς, καθώς και υποστήριξη Game Center και επιτευγμάτων.

Game Link