iOS 10.2.1 - Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση από την Apple

iOS 10.2.1 - Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση από την Apple
ired.gr

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση λειτουργικού είναι διαθέσιμη για λήψη. Όπως κάθε φορά προτείνουμε να μην είστε από τους πρώτους που θα την κατεβάσετε, για λόγους ασφαλείας. 

H Apple ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διάθεση της νέας αναβάθμισης του λειτουργικού της για το ευρύ κοινό, την οποία και δοκίμαζε για αρκετές εβδομάδες. Η έκδοση iOS 10.2.1 έρχεται έναν περίπου μήνα μετά τη διάθεση της δεύτερης σημαντικής αναβάθμισης iOS 10.2, του λειτουργικού iOS 10.

Η νέα αναβάθμιση δύναται να εγκατασταθεί δωρεάν είτε OTA (over-the-air) σε όλους τους χρήστες με συσκευές στην τελευταία έκδοση iOS 10. Επίσης είναι διαθέσιμη προς λήψη κι εγκατάσταση με την χρήση της εφαρμογής iTunes σε υπολογιστές Mac ή PC. Η έκδοση μόλις κυκλοφόρησε κι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για όλες τις iOS συσκευές σας.

Σημαντικές αλλαγές ή νέα χαρακτηριστικά, δεν είχαμε εντοπίσει κατά την ενασχόλησή μας με την δοκιμαστική έκδοση. Αυτό το γεγονός υποδηλώνει πως η νέα ενημερωμένη έκδοση, περιορίζεται κι επικεντρώνεται σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα το λειτουργικό iOS 10.2.1 φέρει απροσδιόριστες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφαλείας.

Την νέα αυτή έκδοση αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα καινούρια σημαντική αναβάθμιση με τίτλο iOS 10.3, αν επαληθευτούν οι φήμες. Η πρώτη φήμη για το λειτουργικό iOS 10.3, είδε το φως της δημοσιότητας αρχές Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα οι φήμες έκαναν λόγο για μία λειτουργία “Theatre” αλλά έως τώρα, δεν έχει δοθεί για δοκιμή στους developers. Εάν ανακαλύψετε κάποιο νέο χαρακτηριστικό στην αναβαθμισμένη έκδοση, το οποίο μας έχει διαφύγει, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN