Apple Music - Δωρεάν ραδιόφωνο χωρίς συνδρομή

Apple Music - Δωρεάν ραδιόφωνο  χωρίς συνδρομή
ired.gr

Αγνοήστε τη συνδρομή και προσπελάστε το Apple Music, ακούγοντας δωρεάν ραδιόφωνο από τους πιο διάσημους μουσικούς παραγωγούς.

Γνωρίζετε ότι η Apple διαθέτει δωρεάν ραδιοφωνικούς σταθμούς; Δεν χρειάζεται καν να διαθέτετε συνδρομή προκειμένου να ακούσετε το Live streaming. Μερικοί από τους σταθμούς είναι οι εξής: Beats 1, Bloomberg Radio, ESPN News and Sports, NPR News and Culture.

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και ακούστε live δωρεάν ραδιόφωνο μέσω του Apple Music, χωρίς συνδρομή.

Από iPhone, iPad, iPod

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική.
  • Πατήστε Ράδιο στο κάτω μέρος της οθόνης.

free radio 01

Από iTunes

Ανοίξτε το iTunes από το Mac ή το PC σας. Επιλέξτε Music, από την πάνω αριστερή γωνία και στη συνέχεια, επιλέξτε Ραδιόφωνο από την γραμμή περιήγησης στο πάνω μέρος του iTunes.

free radio 02

Από Apple TV

Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική και επιλέξτε Ραδιόφωνο στο επάνω μέρος της οθόνης.

Μπορείτε να επιλέξτε τα shows του Beats 1 ή τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Προσοχή, δεν είναι όλοι οι σταθμοί διαθέσιμοι χωρίς συνδρομή, αλλά μόνο οι προτεινόμενοι. Φυσικά, χρειάζεστε σύνδεση στο internet για να ακούσετε ραδιόφωνο σε live streaming. Οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi και απολαύστε τη δωρεάν μουσική.

Κι αν οι σταθμοί σας φαίνονται λίγοι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Beats 1 είναι παγκόσμιας εμβέλειας και εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διαθέτει εκπομπές με φιλοξενούμενους παρουσιαστές και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου εδώ 

Αν θέλετε περισσότερα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες και να συνεχίσετε με 6,99 ευρώ το μήνα μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Υπάρχει και δυνατότητα οικογενειακής συνδρομής (μέχρι 6 άτομα) με 10,99 ευρώ τον μήνα. Πληρώνοντας, θα έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής και άλμπουμ.

Διαβάστε επίσης: «Instagram – Γίνετε διάσημοι με απλά και σταθερά βήματα»

Από mirelen