Apple - 5 προϊόντα της που δεν προτείνουμε για αγορά

Apple - 5 προϊόντα της που δεν προτείνουμε για αγορά
ired.gr

Μπορεί το Apple Store να μοιάζει με τη σπηλιά του Αλαντίν, αλλά υπάρχουν κάποια προϊόντα για τα οποία δεν πρέπει να ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Το ξέρουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε όσα περισσότερα Apple προϊόντα μπορείτε. Είναι αυτή η ακαταμάχητη γοητεία που προκαλεί το «μήλο» και σε παρασύρει να ανοίξεις το πορτοφόλι σου. Όμως, καλό θα ήταν να μην είστε παρορμητικοί στις αγορές σας. Θα σας βοηθήσουμε να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να αγοράσετε κάποια από τις παρακάτω συσκευές της Apple.

Mac Pro

apple dont buy 01

Μπορεί να ήταν κάποτε το ισχυρότερο εργαλείο της Apple αλλά έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Κυκλοφόρησε το 2013 και δεν έχει γνωρίσει ούτε μια ανανέωση από τότε. Σε συνδυασμό με την τιμή εκκίνησης στα 3779€, είναι το πιο απαγορευτικό για αγορά, προϊόν της Apple. Αν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε έναν υπάρχον υπολογιστή, δεν υπάρχει λόγος να δαπανήσετε τόσα πολλά χρήματα για μια τόσο ξεπερασμένη έκδοση.

MacBook Air

apple dont buy 02

Το 2010, το MacBook Air ήταν το καλύτερο laptop της Apple, αλλά, από τότε, έχουμε δει και την ίδια την εταιρεία να το σνομπάρει και να ρίχνει τα φώτα πάνω στο MacBook και το MacBook Pro. Πρόκειται για ένα «ξεχασμένο» προϊόν που έχει να δεχθεί αναβάθμιση από τον Μάρτιο του 2015. Και φυσικά, η κατάληξη «Air» δεν σημαίνει τίποτα πια, δεδομένου ότι δεν είναι ούτε το ελαφρύτερο, ούτε το λεπτότερο MacBook σήμερα.

iPods

apple dont buy 03

Αν είχατε κάποιο iPod στο παρελθόν, λογικά έχετε και ένα iPhone σήμερα, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι η τότε πρωτοποριακή συσκευή έχει γίνει παρωχημένη. Τα iPod touch, Nano και Shuffle δέχθηκαν μια ανανέωση τον Ιούλιο του 2015 αλλά για το Nano και το Shuffle δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια νέα έκδοση του χρώματος. Το hardware δεν έχει αναβαθμιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 και τον Σεπτέμβριο του 2010, αντίστοιχα.

Mac mini

apple dont buy 04

Το Mac Mini δεν έχει δεχθεί καμία αναβάθμιση από τον Οκτώβριο του 2014. Για την εποχή του ήταν επαναστατικό, αφού μπορούσε κανείς να το κρατήσει στην παλάμη του χεριού του και να το μετακινήσει πολύ εύκολα. Όμως, σήμερα, πρόκειται για ένα πανάκριβο και παρωχημένο υλικό.

Καλώδια Lightning της Apple

apple dont buy 05

Αν το καλώδιο Lightning που πήρατε μαζί με το iPhone έχει χαλάσει, μην μπείτε στον κόπο να αγοράσετε το ίδιο ξανά. Ψάξτε για μια εναλλακτική λύση που δεν θα σας προδώσει και θα διαρκέσει περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: «iPhone – Ποιος παράγοντας καθόρισε την επιτυχία του;»

Από mirelen