Μια βάση για Apple Watch που το μετατρέπει σε μίνι Mac

Μια βάση για Apple Watch που το μετατρέπει σε μίνι Mac
ired.gr

Δείτε μια βάση μινιατούρα που μετατρέπει το Apple Watch σε ένα μίνι υπολογιστή Mac.

Από καιρού σε καιρό σκοντάφτουμε πάνω σε ωραία, παράξενα «κουλά» και «αυτό πρέπει να το πάρω» προϊόντα. Και κάποια από αυτά τα συνδυάζουν όλα μαζί με μεγάλη ευκολία χρήσης, ομορφιά ή τεχνολογική υπερβολή και ίσως και μια νοσταλγία για το παρελθόν.

Κάτι τέτοιο κάνει το Elago W3 Apple Watch stand. Είναι μια βάση από σιλικόνη κόστους 15$ μόλις που θα μετατρέψει το Apple Watch που μπορεί να έχετε σε ένα Mac μινιατούρα του παλιού καλού καιρού με την είσοδο για δισκέτα και όλα τα σχετικά (οπτικά εννοείται).

applewatch mac 01

Υποστηρίζει τη nightstand mode της Apple, οπότε μπορείτε να το έχετε σαν ρολόι-ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας για παράδειγμα. Συνεργάζεται άψογα και με τις δύο εκδόσεις του ρολογιού της Apple και επίσης και με τα δύο διαφορετικά μεγέθη του 38mm και 42mm.

Η τεχνολογία κατασκευής τους δεν είναι και κάτι επαναστατικό εδώ που τα λέμε. Ο μικρός αντάπτορας φόρτισης του ρολογιού μπαίνει μέσα σε μια ειδική κυκλική θήκη της εν λόγω βάσης και το καλώδιο «χώνεται» από κάτω. Μετά βάζουμε μέσα στη θήκη το ίδιο το Apple Watch που μπαίνει και βγαίνει με μεγάλη ευκολία.

 

 

Το λουρί του ρολογιού μπορεί να δεθεί γύρω από τη θήκη, αλλά μπορούμε και να το αφαιρέσουμε εντελώς αν θέλουμε να έχουμε την απόλυτα ακριβή εικόνα του Apple ΙΙ του 1984, αλλά χωρίς το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά). Πιο πωρωμένος πεθαίνεις.

Η Elago κατασκευάζει κι άλλα πολλά αξεσουάρ για το Apple Watch που όλα πωλούνται από το διαδικτυακό της τόπο στο Amazon. όμως αυτό εδώ - με μόνο 15$ κόστους - είναι το πιο cool αξεσουάρ βάση που θα χρειαστείτε ποτέ αν θέλετε να «πουλάτε μούρη» για φαν της Apple.

Δείτε ακόμη: 5 υπέροχα αξεσουάρ για το Apple Watch

από Elichord