iPhone 8 - Ατσάλινη η επερχόμενη έκδοση;

iPhone 8 - Ατσάλινη η επερχόμενη έκδοση;
ired.gr

Αλλαγή στη χώρα παραγωγής των Apple προϊόντων ζήτησε ο Donald Trump. Θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για την αλλαγή κατασκευαστικής εταιρείας; Κι αν ναι, θα επιστρέψει το περίγραμμα από ατσάλι;

Όσο περνάει ο καιρός, οι φήμες για το iPhone 8 μεγαλώνουν καθημερινά όλο και πιο πολύ. Πολλά πιθανολογούνται, τόσο για τη σχεδίασή του αλλά και για τα χαρακτηριστικά του. Μια καινούργια πληροφορία που ήρθε στην επιφάνεια είναι η αλλαγή της κατασκευαστικής εταιρείας των iPhone.

Πρόκειται για την εταιρεία Jabil, η οποία φημολογείται πως θα αναλάβει τη κατασκευή του iPhone 8.
Αν το iPhone 8 παρασκευαστεί από την εταιρεία Jabil, όχι μόνο θα έχει πλαίσιο από ατσάλι αλλά θα ενισχύσει και την εγχώρια παραγωγή, κάτι που ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επιμένει πως πρέπει να γίνει.

Η εταιρεία Jabil έχει πολλά παραρτήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, ενώ παράλληλα διατηρεί και ισχυρή την παρουσία της σε Κίνα και Ταϊβάν κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να κάνει εγχώρια την παραγωγή του iPhone 8 ενώ ταυτόχρονα να παραχθεί στο ποσοστό που η Apple επιθυμεί.

Οι εταιρείες που έχουν αναλάβει το “πλαίσιο” των iPhone έως τώρα είναι οι Catcher και Casetek οι οποίες έχουν χώρα προέλευσης την Ταϊβάν. Η αλλαγή στην Jabil, είναι κάτι που θα επιβεβαιώσει τις φήμες που έχουν αρχίσει το 2017 για τα επόμενα iPhone.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 8 Rumors - Έρχεται με νέο, επαναστατικό σχεδιασμό, που κανείς δεν περιμένει»

Άλλη μια φήμη που έχει κυκλοφορήσει, είναι αυτή της OLED οθόνης, την οποία περιμένουμε να βρίσκεται στις 5,1 με 5,2 ίντσες!

Η Apple έχει να εφαρμόσει ατσάλινο περίγραμμα στις συσκευές της από την κυκλοφορία του iPhone 4s το 2011. Η εταιρεία επίσης άλλαξε σταδιακά τη γυάλινη πλάτη, για την οποία υπήρχαν παράπονα ότι ήταν πιο ευάλωτη σε γρατζουνιές και φθορές. Το πρόβλημα αυτό θα μειωθεί μέσα στο 2017, καθώς σκληρότερα υλικά είναι πιο συμβατά με την ασύρματη φόρτιση της συσκευής!

Η συνεργασία με την Jabil θα προσθέσει άλλο ένα σημαντικό προϊόν στη λίστα με τις εγχώριες παραγωγές, κάτι για το οποίο ο Donald Trump έχει ασκήσει πολλές πιέσεις, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως «η Apple θα πρέπει να κατασκευάζει τους υπολογιστές της στη χώρα μας και πουθενά αλλού!».

Μόνο τα Mac Pro κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Από Emma