Instagram tip - Διακόψτε προσωρινά το λογαριασμό σας

Instagram tip -  Διακόψτε προσωρινά το λογαριασμό σας
ired.gr

Αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από το Instagram, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε τον λογαριασμό σας.

Πολλές φορές νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τα social media. Ειδικά με το Instagram μας συνδέει, συχνά, μια σχέση μίσους και πάθους.

Η λύση είναι απλή! Το απενεργοποιούμε για λίγο, χωρίς να χρειαστεί να διαγράψουμε το λογαριασμό μας. Αναστέλλουμε, δηλαδή, προσωρινά τη λειτουργία του και επιστρέφουμε, όποτε νιώσουμε έτοιμοι, χωρίς να έχουμε χάσει τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τα likes και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Μπορεί το θέμα να μην είναι επί του παρόντος, αλλά καλό θα ήταν να βάλετε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα σας, ώστε την επόμενη φορά που θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από το Instagram, να το κάνετε με τον εξής απλό τρόπο:

  • Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να ανοίξετε το προφίλ σας από ένα web browser στο κινητό σας ή από έναν υπολογιστή.
  • Πατήστε εκεί που αναγράφεται «Επεξεργασία Προφίλ», δίπλα ακριβώς στο όνομά του προφίλ σας.
  • Εντοπίστε στο τέλος της σελίδας το «Θέλω να απενεργοποιήσω προσωρινά τον λογαριασμό μου» και πατήστε το.
  • Θα εμφανιστεί μια σελίδα που θα σας ενημερώνει ότι με αυτόν τον τρόπο, στην ουσία, απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας και δεν τον διαγράφετε.
  • Επιλέξτε ένα λόγο για τον οποίο θέλετε να αναστείλετε τη λειτουργία του προφίλ σας.

instagram break 01

  • Τέλος, συμπληρώστε το password για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Όποτε το θελήσετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε, εκ νέου, τον λογαριασμό σας. Απλώς, συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στο Instagram. Μέχρι τότε το προφίλ σας δεν θα εμφανίζεται στους followers σας αλλά θα κρύβεται και θα σας περιμένει.

Σημαντικό! Έχετε το δικαίωμα να απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας, μόνο μια φορά την εβδομάδα. Δεν υπάρχει εξάλλου, λόγος να το παρακάνετε.

Διαβάστε επίσης: «Instagram – Γίνετε διάσημοι με απλά και σταθερά βήματα»

Από mirelen