19 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

19 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Fractoscope

Fractoscope

Από $0,99 - Δωρεάν

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Όταν τα μαθηματικά συναντούν την τέχνη.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Fractoscope σας επιτρέπει να πειραματιστείτε και να αλληλεπιδράσετε με το εξαιρετικά πολύπλοκο Mandelbrot fractal set. Σύρετε απλά και μεγεθύνετε με "τσίμπημα" για να εξερευνήσετε άπειρες αποχρώσεις χρωμάτων. Αγγίξτε την οθόνη με τρία δάχτυλα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κυρίως μενού και να ρυθμίσετε την ταχύτητα απόδοσης, τη λεπτομέρεια και το βάθος του χρώματος. Είστε επίσης σε θέση να αποθηκεύετε και να φορτώνετε εικόνες και να διαμοιράζετε τις ανακαλύψεις σας.

App Link
Sales Goal Tracker

Sales Goal Tracker

Από $4,99 - Δωρεάν

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ

Ιδανική εφαρμογή για στελέχη τμημάτων πωλήσεων κι όχι μόνο.  

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είναι σημαντικό να θέτουμε στόχους και πολύ πιο σημαντικό όταν είναι και η ενασχόλησή μας αυτή. Η εφαρμογή Sales Goal Tracker θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις πωλήσεις σας με νέους πελάτες και παρακολουθώντας την κίνησή τους. Είστε σε θέση να προσθέσετε πωλήσεις, ραντεβού, οι τηλεφωνικές επιτεύξεις. Στη συνέχεια μπορείτε να εμφανίσετε το ταμπλό και να καταγράψετε δραστηριότητες και πωλήσεις που έχουν ολοκληρωθεί. Τα γραφήματα που θα παρουσιαστούν θα σας δείξουν πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεστε από τους στόχους που έχετε θέσει. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επιπλέον τη δυνατότητα αναπροσαρμογής σε περίπτωση που η μέρα σας δεν πάει τόσο καλά.

App Link
Tiggly Chef Subtraction

Tiggly Chef Subtraction

Από $2,99 - Δωρεάν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ TIGGLY CHEFS SPELL ΠΑΙΧΝΙΔΙ Είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Γιατί σας το προτείνουμε; Το παιχνίδι Tiggly Chef θα ενθαρρύνει το παιδί σας να ακολουθήσει τις οδηγίες και να αρχίσει να σκέφτεται ευέλικτα. Σε κάθε πείραμα στο παιδί σας παρουσιάζεται ένα πρόβλημα αφαίρεσης. Η απάντηση που θα λάβουν και ο τρόπος που θα τη λάβουν, εξαρτώνται από το παιδί σας. Είστε σε θέση σύροντας τα στοιχεία ένα ένα της πράξης για να ολοκληρωθεί το επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρία επίπεδα με 30 πιάτα, 24 πιάτα και 12 διαφορετικές αντιδράσεις από τον ίδιο τον σεφ.

Game Link
LeechTunes

LeechTunes

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Είναι για όσους χρήστες έχουν κουραστεί από την προεγκατεστημένη εφαρμογή iOS.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή LeechTunes είναι με μία λέξη, όμορφη. Σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των 21 ενσωματωμένων θεμάτων ή να το προσωποποιήσετε εισάγοντας μία φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας. Οι προσαρμόσιμες χειρονομίες θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη μουσική σας είστε είστε στο αυτοκίνητο είτε έξω στην ύπαιθρο. Στην εφαρμογή θα συναντήσετε ειδοποιήσεις φωνής, έναν χρονοδιακόπτη ύπνου και τη δυνατότητα να διαμοιράσετε στα κοινωνικά σας δίκτυα τη μουσική που ακούτε τη δεδομένη στιγμή. Τέλος εντύπωση θα σας κάνει η οριζόντια προβολή και οι πληροφορίες καλλιτέχνη.

App Link
DUO! Pairs & Brain Fitness Game

DUO! Pairs & Brain Fitness Game

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DUO

Είναι για όσους απολαμβάνουν τα παιχνίδια μνήμης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το DUO είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε παιχνίδι μνήμης έχετε συναντήσει ποτέ. Σωστά, ακόμη απαιτείται να αγγίζετε τις κάρτες για να τις αποκαλύψετε, να θυμάστε τη θέση τους καια να τις αντιστοιχείτε. Το παιχνίδι όμως δεν τελειώνει εδώ. Κάθε επίπεδο προσφέρει και μία νέα συναρπαστική πρόκληση. Θα πρέπει να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους με τη χρήση των καρτών και πολλά ακόμη. Μπορείτε να κερδίσετε βραβεία και bonus πόντους, τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την τέλεια βαθμολογία, για να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα.

Game Link