AirPods - Διαφημίσεις παρά την περιορισμένη διαθεσιμότητα

AirPods - Διαφημίσεις παρά την περιορισμένη διαθεσιμότητα
ired.gr

Ανεβείτε στους τοίχους σε αυτοκίνητα, χορέψτε στο ταβάνι (τι λέμε Θεέ μου), τα ακουστικά δεν πρόκειται να φύγουν από τη θέση τους. Σύντομα και στη χώρα μας.

H Apple καθυστέρησε αρκετά να προωθήσει τα νέα της ασύρματα ακουστικά AirPods μέσα από διαφημίσεις στην TV, πιθανόν λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητάς τους. Θα μου πείτε τώρα έχει βελτιωθεί;

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς όχι, όμως η διαφήμιση ξεκίνησε μέσα από τα καλωδιακά δίκτυα, αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σκηνοθεσία δείχνει τον δημοφιλή χορευτή Lil Buck, ο οποίος ακούει μουσική, μέσα στους δρόμους του Μεξικού.

 

 

Η βόλτα του θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα, τα οποία είναι αρκετά προκειμένου να αναδείξουν την ελευθερία - η Apple αγαπά να το αποκαλεί “μαγεία” - που προσφέρουν αυτά τα καταπληκτικά ασύρματα ακουστικά (υπάρχουν ακουστικά που δεν επιτρέπουν την κινητικότητα;).

Αναμφισβήτητα το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι η φόρτιση και η άμεση αντιστοίχιση, όπου υπολογίζεται στα δύο δευτερόλεπτα στην οθόνη. Η αντιστοίχιση αυτή αποτυπώνεται σε ένα από τα διαφημιστικά σποτ της καμπάνιας.

Διαβάστε επίσης: AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple (Updated)

 

 

Μετά από μία σειρά από φιγούρες πάνω σε αυτοκίνητα στους τοίχους και οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, η διαφήμιση τελειώνει με ένα ακόμη τέχνασμα των AirPods. Η μουσική μπορεί να διακοπεί αυτόματα, έπειτα από την αφαίρεση του ενός ακουστικού. Ένα ακόμη μικρού μήκους τηλεοπτικό σποτ, αναδεικνύει τη χρήση μέσω της εικονικής βοηθού Siri.

 

 

Αναφορά γίνεται και στη συσκευή iPhone 7 στο τέλος, όπου υπενθυμίζει στους χρήστες πως τα ασύρματα ακουστικά AirPods, δύναται να υποστηρίξουν όλες τις iOS συσκευές από την έκδοση iPhone 5 ή νεότερη και λειτουργικό iOS 10+.

Ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ, παρατηρούμε, ως χρόνο παράδοσης τις 6 εβδομάδες. Για τους τυχερούς που θα επισκεφθούν ένα κατάστημα Apple Store, ίσως τα βρουν ετοιμοπαράδοτα. Σας παρουσιάζουμε και την τελευταία διαφήμιση για τα ακουστικά.

 

 

Όσον αφορά τη χώρα μας, τα ασύρματα ακουστικά της Apple αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς ο επίσημος διανομέας για Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την τιμή τους στα 199€.

από DINFUN