17 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

17 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Nonagon Pro

Nonagon Pro

Από $1,99 - Δωρεάν

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Για όσους επιθυμούν να εξασκήσουν τον εγκέφαλό τους.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το εννιάγωνο προκαλεί τις ικανότητές σας στα μαθηματικά. Έχετε στη διάθεσή σας 4 διαφορετικές λειτουργίες: Normal, Timer, Negation, και Impossible. Σε όλες τις λειτουργίες ο στόλος είναι ό ίδιος αγγίξτε τον αριθμό στόχο με εννέα κινήσεις. Είστε σε θέση να επιτύχετε αυτόν τον φαινομενικά απλό στόχο διαιρώντας, προσθέτοντας αφαιρώντας ή πολλαπλασιάζοντας αριθμούς στην επιφάνεια της οθόνης. Θα πρέπει να έχετε στρατηγική γιατί αλλιώς αργότερα θα βρείτε δύσκολα. Δεν έχετε τη δυνατότητα να αναιρέσετε κινήσεις. Καλή τύχη.

Game Link
Data Widget

Data Widget

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DATA WIDGET

Είναι για εκείνους που ανησυχούν πάντα για να μην ξεπεράσουν το όριο των δεδομένων τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Data Widget είναι τόσο απλή αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ανοίξτε την εφαρμογή, ορίστε ημερομηνία έναρξης και λήξης και καταγράψτε την υπάρχουσα χρήση. Σύρετε προς τα κάτω την οθόνη για να εμφανιστεί το Κέντρο Γνωστοποιήσεων και προσθέστε τη μικρο εφαρμογή αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο "Επεξεργασία" στο τέλος της σελίδας. Στη συνέχεια κάθε φορά που επιθυμείτε να ελέγξετε τη χρήση δε δεμένων σε πραγματικό χρόνο, σύρετε απλά την οθόνη προς τα κάτω. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξτε τη χρήση και μέσω της συσκευής καρπού Apple Watch.

App Link
Week Cal Widget for iOS calendar

Week Cal Widget for iOS calendar

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

Είναι για εκείνους που αναζητούν νέους τρόπους για να εξοικονομήσουν χρόνο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Week Widget δεν είναι μία τυπική εφαρμογή ημερολογίου ούτε σε σχεδίαση ούτε σε μορφή. Συνδέεται με την προεγκατεστημένη εφαρμογή, προκειμένου να προβάλει ως Widget τα επικείμενα ραντεβού σας. Ξεκινώντας την εφαρμογή θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το περιεχόμενο της. Η εφαρμογή Week Widget, περιλαμβάνει timeline, εβδομάδας και την ικανότητα να μετακινηθείτε από μέρα σε μέρα και εβδομάδα.

App Link
InstaPlace

InstaPlace

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INSTAPLACE

Είναι εξαιρετική εφαρμογή για φωτογράφους και τουρισμό.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την τρέχουσα τοποθεσία, την τοπική ώρα, λεζάντες και άλλα προσαρμοσμένα στοιχεία στην κορυφή των φωτογραφιών και των video. Είστε σε θέση να συλλάβετε μία φωτογραφία ή video μέσα από την εφαρμογή ή εναλλακτικά να εισάγετε μία μέσα από την βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Στοιχεία μπορείτε να προσαρμόσετε μέσα από την τεράστια βιβλιοθήκη όπως επίσης και να αλλάξει τη θέση από την κορυφή στο κάτω μέρος όπου δεν θα εμποδίζεται το θέμα σας. Τις νέες δημιουργίες μπορείτε να τις μοιραστείτε στο Instagram, το Facebook ή το Twitter. Η εφαρμογή InstaPlace έχει πάνω από 70 ενσωματωμένα skins συμπεριλαμβανομένων και δυναμικών τα οποία προσαρμόζονται ανά ημέρα.

App Link
Vima - GPS Bike Ride Tracker

Vima - GPS Bike Ride Tracker

Από $1,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ VIMA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ GPS TRACKER ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Είναι για όσους επιθυμούν να καταγράφουν τις επιτυχίες τους και την ικανότητά τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Vima σας βοηθά να παρακολουθήσετε τις βόλτες με το ποδήλατό σας χωρίς να σας κουράζει με επιπλέον πληροφορίες που πολλές φορές είναι κουραστικές και περιττές. Ξεκινήστε τη βόλτα σας και πατήστε το εικονικό πλήκτρο record. Η εφαρμογή θα παρακολουθεί και θα καταγράφει την ταχύτητά σας, την απόσταση που θα διανύσετε, το υψόμετρο και τη διαδρομή, ενώ παράλληλα θα παρέχει ηχητική ανάδραση. Εάν διαθέτετε συσκευή Apple Watch, μπορείτε να ξεκινήσετε και να διακόψετε και στη συνέχεια να συνεχίσετε τη βόλτα σας, χωρίς την ανάγκη χρήσης του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ενδιάμεσους χρόνους, διαδρομές χρωματικά κωδικοποιημένες από την ταχύτητα και σας δίνει και τη δυνατότητα να διαμοιράζεστε τις προπονήσεις σας.

App Link