Instagram tips - Eίστε έτοιμοι για περισσότερα likes & followers;

Instagram tips - Eίστε έτοιμοι για περισσότερα likes & followers;
ired.gr

 Το Instagram έκλεισε το 2016 με 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Αν είστε ένας από αυτούς θα θέλετε να μάθετε πώς να κερδίσετε περισσότερους followers και likes.

Αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους followers και likes στο προφίλ σας στο Instagram, ακολουθήστε κατά γράμμα τις συμβουλές μας:

Συνδέστε το Instagram με το Facebook

Επειδή σχεδόν οι περισσότεροι φίλοι σας στο Facebook βρίσκονται και στο Instagram, μπορείτε να τους κάνετε να σας προσέξουν και να σας ακολουθήσουν και στα δυο social media. Αν μάλιστα τους το ζητήσετε ευθέως με ένα ποστ, σχεδόν το 5% των φίλων σας θα γίνει Instagram followers σας.

Χρησιμοποιείστε δημοφιλή hashtags

Όπως ακριβώς και στο Twitter, και εδώ οι χρήστες του Instagram προτιμούν ορισμένα hashtags περισσότερο από κάποια άλλα. Αν αναγράφετε αυτές τις «ετικέτες» μέσα στην περιγραφή των φωτογραφιών σας, είναι πιο πιθανό να σας ανακαλύψουν περισσότεροι χρήστες. Αυτό είναι το top 10 στα hashtags στο Instagram σήμερα: #love, #instagood, #photooftheday, #beautiful, #tbt, #cute, #happy, #fashion, #followme, #me.

Χρησιμοποιήστε δημοφιλή φίλτρα

Όπως ακριβώς και με τα hashtags, έτσι και τα φίλτρα έχουν τους θαυμαστές τους. Τα top 5 φίλτρα για το 2016 ήταν: το Clarendon, το Gingham, το Juno, το Lark και το Moon.

Γράψτε σχόλια

Αν θέλετε περισσότερα likes και σχόλια στις φωτογραφίες σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε να επικοινωνείτε με τους υπόλοιπους χρήστες. Οι περισσότεροι κάνουν συνήθως like αντί για σχόλιο. Οπότε, αν δώσετε λίγο χρόνο και γράψετε κάτι σε μια φωτογραφία, οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να ενδιαφερθεί για το προφίλ σας και να σας ακολουθήσει.

Θέστε ερωτήσεις

Γράφοντας μια ερώτηση στην περιγραφή, θα παρακινήσετε τους ήδη υπάρχοντες followers να απαντήσουν. Μια τέτοιου είδους διαδραστικότητα θα κάνει τον λογαριασμό σας εμφανή σε περισσότερους.

Φτιάξτε κολάζ

Συνδυάζοντας τις φωτογραφίες σε κολάζ, έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας προσέξουν. Θα πρέπει να αποκτήσετε ένα επιπλέον app για αυτή τη δουλειά όπως το PicMonkey ή το Layout.

Ανεβάστε φωτογραφίες την Κυριακή

Όπως είναι αναμενόμενο, οι Κυριακές είναι οι ημέρες που υπάρχει η μεγαλύτερη κίνηση στο Instagram, οπότε δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Το Instagram πλέον υποστηρίζει πλήρως τις νέες συσκευές»

Από mirelen