Apple Campus 2 - Έπαψε να μοιάζει με εργοτάξιο (Video 1/'17)

Apple Campus 2 - Έπαψε να μοιάζει με εργοτάξιο  (Video 1/'17)
ired.gr

Δείτε το καινούργιο video (Ιανουάριος ’17) από την πρόοδο των εργασιών στο Apple Campus 2

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από παλαιότερες αναρτήσεις μας, οι νέες εγκαταστάσεις της Apple, οι οποίες από “την πιάτσα” αποκαλούνται ως “Apple Campus 2”, είναι στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους.

Πλέον, κάθε μήνα, έχουμε στη διάθεσή μας πλάνα από πτήση drone, τα οποία μας βοηθούν να έχουμε μία καλύτερη εικόνα από την εξέλιξη των εργασιών.

Αντιλαμβάνομαι πως για κάποιους το θέμα είναι αδιάφορο και πως για κάποιους έχει “fanboy” χαρακτηριστικά, θα πρέπει όμως να συνυπολογίσετε πως μερικοί, όχι μόνο είμαστε Apple Freaks, αλλά, είχαμε ζήσει βήμα προς βήμα αυτή την “ιστορία” από την αρχή της. Δηλαδή, από την πρώτη ανακοίνωση, έως τις μακέτες, αλλά και την παρουσία του Tim στο τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο για τις απαραίτητες κινήσεις συναίνεσης με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις, αλλά και για να συγκεκριμενοποιηθούν οι παράλληλες δράσεις που θα στοχεύουν στην τοπική κοινωνία.

Βλέπετε, στις σύγχρονες χώρες, τα πάντα λειτουργούν με σχέδιο και η τοπική αυτοδιοίκηση έχει αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που της αναλογούν.

Διαβάστε επίσης: Portrait Mode - H πρώτη διαφήμιση της Apple στα Ελληνικά!

apple campus2 01

Τα πλάνα λοιπόν που συνέλεξε η πιο πρόσφατη πτήση του drone, δείχνουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις εργασίες κατασκευής του νέου campus. “Υπεύθυνος” για αυτά, είναι ο γνωστός YouTuber, Matthew Roberts.

Μπορούμε πλέον να δούμε πως το μέρος έχει πάψει να θυμίζει εργοτάξιο, στο βαθμό τουλάχιστον που αυτό ίσχυε πριν. Οι εξωτερικοί χώροι έχουν αρχίσει να καθαρίζονται και έχει δοθεί έμφαση στη διαμόρφωση του τοπίου. Η τελική διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Όμως, αυτό δεν θα εμποδίσει τη “μετακόμιση” του προσωπικού, καθώς αυτή αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, δηλαδή μέσα στους επόμενους ένα - δύο μήνες (μπορεί και νωρίτερα, κάποιοι ήδη μιλούν για τις αρχές του Φλεβάρη).

Πολλά εργαλεία και μηχανήματα έχουν απομακρυνθεί από το κεντρικό κτίριο, οι δρόμοι και τα μονοπάτια καθαρίστηκαν, αρκετό πράσινο έχει προστεθεί και όλα αυτά είναι δείγματα της εξαιρετικής προόδου των εργασιών, σχεδόν στους χρόνους που προέβλεπαν τα σχετικά χρονοδιαγράμματα.

Απολαύστε το video από το drone που ακολουθεί, σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας / video:

 

από Kostthem