iKlips - Πώς θα διαχειριστείτε τα δεδομένα σας ταχύτατα και εύκολα!

iKlips - Πώς θα διαχειριστείτε τα δεδομένα σας ταχύτατα και εύκολα!
ired.gr

Η διαχείριση δεδομένων μία iOS συσκευή με τη συσκευή αποθήκευσης iKlips γίνεται ταχύτατα και πολύ εύκολα. Αποκτήστε την κατάλληλη για εσάς, σήμερα!

Το εξωτερικό του κέλυφος της συσκευής iKlips, είναι από κράμα διέλασης αλουμινίου προσφέροντάς του αντοχή, στιβαρότητα και μικρό βάρος. Διαθέτει ισχυρό ‘’κλιπ’’ από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο δένει ισχυρά με το κέλυφος, κάνοντας ασφαλή τη μεταφορά του επάνω σε ρούχο ή σε τσάντα.

Εναλλακτικά μπορείτε να το μεταφέρετε στο ανθεκτικό πουγκί που βρίσκεται στην συσκευασία του. Οι θύρες Lightning / USB 3.0 καλύπτονται από ελαστικά καπάκια σιλικόνης, προσφέροντας τη μεγίστη ασφάλεια από πτώσεις, σκόνη και υγρασία.

Το εσωτερικό, η καρδιά του iΚlips, είναι ανώτερης ποιότητας τεχνολογίας MLC NAND FLASH, στοιχείο που την κάνει ταχύτατη, αξιόπιστη και εγγυάται υγιή και καλή λειτουργία για πολλά χρόνια.

Η άριστη ποιότητα κατασκευής του συνδέεται άψογα με την ομώνυμη εφαρμογή, της οποίας το φιλικό περιβάλλον διεπαφής κάνει τη χρήση εύκολη και ευχάριστη.

Υποστηρίζεται από ενημερώσεις και αναβαθμίσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα , βελτιώνοντας τις υπάρχουσες λειτουργίες αλλά και προσθέτοντας καινούργιες, κρατώντας το δικαίως, στην κορυφή της κατηγορίας του.

Όταν "κουμπώσετε" για πρώτη φορά το iΚlips στην iOS συσκευή, σας συνδέει με το App Store για να κατεβάσετε την εφαρμογή , η οποία είναι δωρεάν . Η γλώσσα της εφαρμογής προσαρμόζεται αυτόματα στη γλώσσα που έχετε στη iOS συσκευή σας, φυσικά και στα Ελληνικά!

iKlips - Διαχείριση δεδομένων

Πώς θα μπορούσατε να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας ταχύτατα και πολύ εύκολα;

  • Κάνετε μετατροπή της προβολής σε λίστα Αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης (Το δεύτερο κατά σειρά).
  • Σύρετε προς τα δεξιά ένα αρχείο για διαμοιρασμό ή κρυπτογράφηση και αριστερά για Αντιγραφή μετακίνηση, μετονομασία ή Διαγραφή.

Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

 

Με τη συσκευή αποθήκευσης iKlips, κάθε ενέργεια σας για να διαχειριστείτε δεδομένα, είναι ταχύτατη και εύκολη. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την αναλυτική παρουσίασή μας. Αν παρόλα αυτά παραμένουν απορίες, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε: Είστε κάτοχος iPhone; Το iKlips σας είναι απαραίτητο!

Την καταπληκτική αυτή συσκευή θα τη βρείτε ετοιμοπαράδοτη σε όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired.

Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας, καλέστε στο 211 212 0400. 

Πίνακας τιμών

iKlips 16GB

iKlips 16GB

59 €
iKlips 32GB

iKlips 32GB

79 €
iKlips 64GB

iKlips 64GB

99 €
iKlips 128GB

iKlips 128GB

179 €
iKlips 256GB

iKlips 256GB

399 €

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%)

από DINFUN