iKlips - Λήψη κι εγκατάσταση της εφαρμογής σε συσκευές iPhone / iPad

iKlips - Λήψη κι εγκατάσταση της εφαρμογής σε συσκευές iPhone / iPad
ired.gr

Για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες αποθήκευσης της συσκευής iKlips, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την ομώνυμη εφαρμογή. Δεν γνωρίζετε πώς; Κι εμείς τι κάνουμε;

H ποιότητα κατασκευής της συσκευής iKlips είναι εντυπωσιακή και ασύγκριτη. Το iKlips διαθέτει από τη μια πλευρά θύρα Lightning, η οποία είναι αυθεντική APPLE και όχι συμβατού τύπου, προσφέροντας έτσι ποιοτική και τέλεια εφαρμογή, καθώς και μέγιστες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 30 read / 20 write MB / SEC.

Η δεύτερη θύρα του iKlips είναι USB 3.0 ExFAT για σύνδεση με MAC / PC / LAPTOP, με κανένα περιορισμό όγκου δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες μεταφοράς 130 read / 70 write MB / SEC. Οι υψηλές αυτές ταχύτητες και των δύο θυρών, χάρισαν στο iKlips το βραβείο απόδοσης TWEAK TOWN PERFORMANCE AWARD, κερδίζοντας με αισθητή διαφορά τον ανταγωνισμό της κατηγορίας.

iKlips - Εγκατάσταση της ομώνυμης εφαρμογής

Μόλις συνδέσετε για πρώτη φορά τη συσκευή αποθήκευσης iKlips, το λειτουργικό iOS θα σας ρωτήσει εάν επιθυμείτε τη λήψη και την εγκατάσταση την ομώνυμης εφαρμογή iKlips.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε το εικονικό πλήκτρο App Store, ώστε να μεταφερθείτε στη σελίδα εγκατάστασης. Η λήψη θα ξεκινήσει μόλις εισάγετε το Apple ID και το συνθηματικό σας ή κάνετε ταυτοποίηση μέσω του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής είστε σε θέση να απολαύσετε τις υπηρεσίες αποθήκευσης της συσκευής iKlips. Μπορείτε αρχικά να παρακολουθήσετε μία γρήγορη προεπισκόπηση της χρήσης της συσκευής, μέσα από 5 σελίδες επεξήγησης.

Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από τη συσκευή iKlips, θα πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και στις επαφές, της συσκευή σας.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα:

 

Φυσικά μπορείτε να αναζητήσετε και να εντοπίσετε την εφαρμογή iKlips, στο App Store. Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε τη λέξη iKlips θα βρεθείτε και πάλι στη σελίδα λήψη προκειμένου να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο iPhone σας.

Διαβάστε την παρουσίαση: Είστε κάτοχος iPhone; Το iKlips σας είναι απαραίτητο!

Αυτή είναι η αρχή για μία καταπληκτική συνεργασία μεταξύ της συσκευής σας και της συσκευής αποθήκευσης iKlips. Εάν παρόλα αυτά παραμένουν απορίες σχετικές με την εγκατάστασης της εφαρμογής, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

Την καταπληκτική αυτή συσκευή θα τη βρείτε ετοιμοπαράδοτη σε όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired.

Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας, καλέστε στο 211 212 0400. 

Πίνακας τιμών

iKlips 16GB

iKlips 16GB

59 €
iKlips 32GB

iKlips 32GB

79 €
iKlips 64GB

iKlips 64GB

99 €
iKlips 128GB

iKlips 128GB

179 €
iKlips 256GB

iKlips 256GB

399 €

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%)

από DINFUN