4 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

4 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Change - Currency Converter

Change - Currency Converter

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CHANGE

Είναι μία εύχρηστη εφαρμογή για όσους χρήστες ταξιδεύουν συχνά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Change προσθέτει στιλ σε μία βαρετή κατηγορία. Είστε σε θέση να επιλέξετε νομίσματα για να μετατρέψετε από και προς, σύροντας σε όλα τα πεδία στο πάνω μέρος της οθόνης. Έτσι θα δείτε τις μετατροπές να εκτελούνται αμέσως. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σειρά, να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε νομίσματα αγγίζοντας το πλήκτρο "+", στο κάτω μέρος της οθόνης. Η εφαρμογή Change συμπεριλαμβάνει 85 διαφορετικά νομίσματα.

App Link
IDEAZ

IDEAZ

Από $0,99 - Δωρεάν ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Ιδανική εφαρμογή για συχνά σκεπτόμενους χρήστες. Γιατί σας την προτείνουμε; Σύρετε απλώς προς τα κάτω την οθόνη για να προσθέσετε μία νέα ιδέα στη λίστα σας. Είστε σε θέση να προσθέσετε ένα περιορισμένο κείμενο σε κάθε νέα εγγραφή μαζί με μία φωτογραφία ή χρώμα. Μπορείτε να εισάγετε μία φωνητική εγγραφή ή να ζωγραφίσετε στην οθόνη. Οι ιδέες σας μπορούν να ομαδοποιηθούν αγγίζοντας παρατεταμένα και μεταφέροντας τες στην οθόνη. Έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε ή να μοιραστείτε τις ιδέες με τρίτους σύροντας δεξιά ή αριστερά την οθόνη, αντίστοιχα.

App Link
Fractal Space

Fractal Space

Από $0,99 - Δωρεάν

ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FRACTAL SPACE

Αφορά κυρίως οπαδούς FPS και Puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Χρησιμοποιήστε την ευστροφία σας και όλα τα όπλα για να δραπετεύσετε από το Fractal Space. Η αποστολή σας είναι ομιχλώδης χωρίς να θυμάστε απολύτως τίποτα για το πως βρεθήκατε στον διαστημικό σταθμό. Θα πρέπει να προχωρήσετε και να λύσετε μια σειρά από γρίφους, ενεργοποιώντας διακόπτες, αποκτώντας πρόσβαση σε δικτυακές πύλες, και χρησιμοποιώντας αντικείμενα για τη διαφυγή σας.

Game Link
Terrain Radar Altimeter

Terrain Radar Altimeter

Από $0,99 Δωρεάν

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TERRAIN RADAR

Ιδιαίτερα πρακτικό στην ύπαιθρο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Terrain Radar σας επιτρέπει να μετρήσετε το υψόμετρο σε ακτίνα άνω των τριών μιλίων. Εμφανίζει την πρόοδο ανάβασης στο κάτω μέρος τη οθόνης και στο πάνω μέρος εμφανίζει τα βουνά και τους λόφους που βρίσκονται μπροστά σας. Όλοι οι υπολογισμοί γίνονται σε πραγματικό χρόνο ώστε να είστε σε θέση να περιστρέψετε και να δείτε σε σχεδιάγραμμα τις υψομετρικές αποστάσεις, περιμετρικά.

App Link
Grocery List - Remember To Buy

Grocery List - Remember To Buy

Από $1,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ REMEMBER TO BUY

Είναι για όσους δεν τα πάνε καλά με το μολύβι και το χαρτί.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Remember To Buy θα σας βοηθήσει να γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός καταναλωτής. Νέα προϊόντα μπορείτε να τα εισάγετε με ένα και μόνο άγγιγμα. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία της λίστας κάνοντας χρήση των έγχρωμων ετικετών. Κατά τη διάρκεια των αγορών σας αγγίξτε για να επισημάνετε στοιχεία εκτός λίστας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε πολλές λίστες και να τις διαμοιράσετε μέσω μηνυμάτων η ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

App Link