Apple AirPods - Είναι αδιάβροχα τα νέα ακουστικά;

Apple AirPods - Είναι αδιάβροχα τα νέα ακουστικά;
ired.gr

Τεστ και "βασανιστήρια" στο YouTube δείχνουν ότι τα AirPods τελικά αντέχουν πολλά.

Κάθε φορά που η Apple κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν, όλοι αναρωτιούνται αν είναι αδιάβροχο. Και αυτό συμβαίνει γιατί η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις πλέον από τις ηλεκτρονικές συσκευές μας. Επενδύουμε τόσα χρήματα σε αυτές και θέλουμε να είναι γερές και ανθεκτικές.

Όσον αφορά τα AirPods, η Apple δεν έχει αναφέρει ότι είναι αδιάβροχα, ούτε καν ότι διαθέτουν αντίσταση στο νερό. Στην πραγματικότητα, συνιστά να μην τα φέρουμε καθόλου σε επαφή με το νερό, ακόμη και με τον ιδρώτα, κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Όμως, υπάρχουν και οι δύσπιστοι! Ένας από αυτούς, ο YouTuber από το EverythingApplePro υπέβαλε τα AirPods σε μεγάλα βασανιστήρια: σε δοκιμή πτώσης από ψηλά, σε βύθιση σε νερό ακόμη και σε τοποθέτηση μέσα σε πλυντήριο ρούχων με απορρυπαντικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα AirPods είναι ανθεκτικά στις πτώσεις αλλά και στο νερό.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Τα AirPods επέζησαν από πτώσεις, έπεσαν στο έδαφος και αναπήδησαν, υπέστησαν μικρές γρατσουνιές αλλά επιβίωσαν και μετά από μια πλύση στο πλυντήριο.

Φυσικά, το video διαθέτει σήμανση «Don’t Try at Home» για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι παρόμοιο στο σπίτι τους. Ούτε φυσικά ότι θα πρέπει να είστε εντελώς απρόσεκτοι με τα AirPods επειδή είναι “ικανά” να επιβιώσουν από οποιαδήποτε βασανιστήρια.

Αλλά, ίσως, τελικά δεν θα πειράξει αν ξεχάσετε τα νέα ασύρματα ακουστικά στην τσέπη του παντελονιού σας και τα πλύνετε μαζί στο πλυντήριο. Οι δοκιμές, τουλάχιστον, δείχνουν ότι τα AirPods είναι αρκετά πιο ανθεκτικά από όσο διαφημίζει η Apple.

Να θυμίσουμε ότι τα AirPods ξεπούλησαν σχεδόν αμέσως αφότου η Apple τα έθεσε σε προ-παραγγελία στο site αλλά και αργότερα, ο κόσμος έκανε ουρές για να τα αποκτήσει στα φυσικά καταστήματα.

Από mirelen