iPhone 7s - Η έκδοση των 5” θα διαθέτει κάθετη διάταξη φακών κάμερας;

iPhone 7s - Η έκδοση των 5” θα διαθέτει κάθετη διάταξη φακών κάμερας;
ired.gr

Οι φήμες και πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για τη σχεδίαση, την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης του iPhone. Ποια θα επικρατήσει;

Φήμη προερχόμενη από την Ανατολική Ασία, “ισχυρίζεται” πως η Apple θα προσθέσει μία τρίτη έκδοση στην οικογένεια iPhone το έτος 2017, μία μεσαίου μεγέθους 5” ιντσών, έτσι ώστε πέραν των εκδόσεων “s” των τωρινών iPhone 7 και iPhone 7 Plus, να έχουμε στη διάθεσή μας και κάτι νέο.

Επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Ταϊβάν, η τεχνολογική ιστοσελίδα Mac Otakara αναφέρει για μία ακόμη φορά τη φημολογούμενη νέα έκδοση των 5 ιντσών, η οποία θα ακολουθεί τις προδιαγραφές των iPhone 7s και iPhone 7s Plus, επεκτείνοντας τη γραμμή παραγωγής του προϊόντος.

Η υποτιθέμενη συσκευή μεγέθους 5 ιντσών φημολογείται πως θα διαθέτει σύστημα διπλών φακών κάμερας μόνο που θα είναι σε κάθετη διάταξη κι όχι σε οριζόντια όπως είδαμε στο iPhone 7 Plus. To κατά πόσο η αλλαγή αυτή θα επεκταθεί στις επερχόμενες iPhone 7s Plus και iPhone 7s συσκευές, παραμένει ασαφές.

Τα σχέδια της Apple εν δυνάμει θα μπορούσαν να αλλάξουν, καθώς οι προμηθευτές από την Ταϊβάν δεν έχουν λάβει τις οριστικές προδιαγραφές, κίνηση η οποία αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Η σημερινή αναφορά προσθέτει άλλη μία φήμη στις εικασίες γύρω από τη σχεδίαση της επερχόμενης iPhone συσκευής.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι νέες φήμες έρχονται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα προβλέψεις για τη σχεδίαση επιβεβαιώνοντας όμως τις τρεις εκδόσεις. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για δύο αναβαθμισμένες εκδόσεις και παράλληλα μία premium έκδοση “iPhone 8” ή “iPhone X”.

Όπως έχει αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ο καλά πληροφορημένος αναλυτής Ming-Chi Kuo η νέα υποτιθέμενη συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με μια ευέλικτη OLED οθόνης 5,1 ή 5,2” με ενσωματωμένο πλήκτρο αφετηρίας και περίβλημα από γυαλί.

Η νέα αναφορά της τεχνολογικής ιστοσελίδας Mac Otakara φαίνεται να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του αναλυτή για το μέγεθος της συσκευής, αλλά αποκλίνει από την εσωτερική σχεδίαση και την ιεραρχία της νέας έκδοσης στη γραμμή παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8 - Νέα πατέντα της Apple για αισθητήρα χωρίς πλήκτρα

Άλλες φήμες αναφέρουν πως η εταιρεία Apple έχει δώσει ήδη τις κατευθυντήριες γραμμές στους προμηθευτές για την προετοιμασία εξαρτημάτων για τις “s” εκδόσεις iPhone, μέχρι να τελειοποιηθεί και η premium έκδοση. Η έγκαιρη κατασκευή των οθονών OLED για μία συσκευή ευρείας κλίμακας είναι απαραίτητη, το ίδιο και η τεχνολογία αιχμής που αφορά την ασύρματή φόρτιση από απόσταση και που μέχρι τώρα είναι αναπόδεικτη.

Οι πληροφορίες σχετικές με την έκδοση “s” του ερχόμενου έτους είναι ακόμη λιγοστές. Φήμες αναφέρουν πως αναμένουμε βελτιωμένες συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus, οι οποίες θα διατηρήσουν τη σχεδίαση και πιθανόν να μην περιλαμβάνουν οθόνες OLED ή ασύρματη φόρτιση, χαρακτηριστικά τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε άλλες αντικρουόμενες αναφορές.

από DINFUN