iOS 10 - Ενεργοποιήστε τα εφέ στα Μηνύματα ακόμη και με τη Μείωση Κίνησης

iOS 10 - Ενεργοποιήστε τα εφέ στα Μηνύματα ακόμη και με τη Μείωση Κίνησης
ired.gr

Αν δε θέλετε εφέ κίνησης στο iOS 10, όμως θέλετε να έχετε εφέ στα Μηνύματα, να πώς θα το κάνετε.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, στις νέες εκδόσεις (μετά τη 10) του iOS υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματώνετε διάφορα διασκεδαστικά εφέ στα μηνύματά σας που τα κάνουν πιο όμορφα και προσωποποιημένα.

Και, αν θυμάστε, σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι, σε περίπτωση που δε λειτουργούν τα εφέ στα Μηνύματα, ένας λόγος είναι ότι μπορεί να έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή μείωσης κίνησης στις Ρυθμίσεις του iOS, κάτι που μπορεί να απενεργοποιήσει κάθε είδους εφέ, μαζί με αυτά που υπάρχουν στα μηνύματα.

Αυτό όμως που μπορεί να μη γνωρίζετε, είναι ότι αν έχετε ενεργοποιήσει τη μείωση κίνησης στις ρυθμίσεις, μπορείτε πάραυτα να έχετε ενεργοποιημένα ΚΑΙ τα εφέ στα μηνύματα και θα σας δείξουμε πώς. Έτσι και δε θα έχετε εφέ κίνησης στο ίδιο το iOS να σας πολυ-ζαλίζει και θα έχετε εφέ στα μηνύματά σας. Χρειάζεστε όμως έκδοση iOS 10.1 και ανώτερη.

Πώς γίνεται

  • Ανοίγετε τις Ρυθμίσεις του iOS και πηγαίνετε στο Γενικά και Προσβασιμότητα.
  • Επιλέγετε τη Μείωση Κίνησης και την ενεργοποιείτε ως συνήθως.
  • Κοιτάξτε πιο κάτω για τη ρύθμιση «Αυτοαναπαραγωγή εφέ μηνυμάτων» και φροντίστε να είναι ενεργοποιημένη (είναι εξ’ ορισμού από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε τη Μείωση κίνησης).

imessege effect 02

Είστε έτοιμοι και με αυτή την απλή ρύθμιση μπορείτε να έχετε και την «πίτα γερή και το σκύλο χορτάτο». Αν παρ’ ελπίδα δεν βλέπετε την ανωτέρω επιλογή, τότε πρέπει να αναβαθμίσετε την έκδοση του iOS που έχετε γιατί είναι κατώτερη της 10.1 που απαιτείται.

Εννοείται ότι αν δε θέλετε εφέ στα μηνύματα καθόλου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εν λόγω επιλογή από το συγκεκριμένο μενού που δείξαμε.

Δείτε ακόμη: iOS 10 - Δε δουλεύουν τα εφέ στα Μηνύματα; πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας

από Elichord