22 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

22 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Albert

Albert

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ALBERT ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

Ιδανικό για όσους αναζητούν γρήγορη πλοκή με διαφορετικές μεθόδους αλληλεπίδρασης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Απολαύστε πραγματικά τον Albert με το μοναδικό καλλιτεχνικό του στιλ και τον τρόπο που αλληλεπιδρά μαζί σας. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μοναδικό γοητευτικό στιλ και πλήθος διαφορετικούς χαρακτήρες. Κάθε ένα από τα mini-games σας υποχρεώνει να κάνετε και κάτι διαφορετικό όπως για παράδειγμα να κλείσετε το ξυπνητήρι ή να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο. Το καλύτερο όμως είναι πως τα παιχνίδια που προσφέρονται είναι πολύπλοκα και θέλουν ιδιαίτερη σκέψη.

Game Link
Time Surfer - Endless Arcade Magic

Time Surfer - Endless Arcade Magic

Από $2,99 - Δωρεάν

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SURFERS

Είναι για όσους αρέσκονται σε παιχνίδια όπως το Tiny Wings

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ανεβείτε σε λόφους πατώντας παρατεταμένα τη δεξιά πλευρά της οθόνης και αφήστε τη την κατάλληλη στιγμή για να αποφύγετε εμπόδια. Προσπαθήστε συλλέξετε διαφορετικά power-ups τα οποία θα σας βοηθήσουν στην αποστολή σας. με την πρόοδο του παιχνιδιού θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα. Μόνος σας αντίπαλος, ο χρόνος. Να έχετε στο μυαλό σας πως υπάρχουν όρια. Το παιχνίδι υποστηρίζει συγχρονισμό iCloud και leaderboards μέσω Game Center.

Game Link
Blicke

Blicke

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΑ BLOCKS ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BLICKE

Είναι ένα πολύχρωμο puzzle λογικής.

Γιατι σας το προτείνουμε;

Ενδεχομένως να σας φανεί πολύ εύκολο στην αρχή το παιχνίδι αλλά σας λέμε με ειλικρίνεια πως κάνετε λάθος. Στόχος σας είναι να τοποθετήσετε κάθε χρωματιστό σε ζώνη που να ταιριάζει. Το block θα σταματήσει όταν φθάσει σε άλλο τοίχο ή block. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τους δύο τοίχους προκειμένου να περάσετε σε επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 84 χειροποίητα επίπεδα για να ολοκληρωθεί.

Game Link
2D - Paint, Draw, Sketch, Collage

2D - Paint, Draw, Sketch, Collage

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ 2D, ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ DESIGN ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή 2D παρέχει τη μεγαλύτερη και πιο φανταστική συλλογή βουρτσών που θα βρείτε σε εφαρμογή στο App Store. Με 90 πινέλα συμπεριλαμβανομένων εντελώς off-the-wall πειραματικές βούρτσες, ιδανικές για κάθε καλλιτέχνη. Η εφαρμογή 2D είναι εξοπλισμένη με ομαλή και ευέλικτη painting engine η οποία επιτρέπει στην κατεύθυνση γραμμών κύκλων τετραγώνων καθώς μπορεί και να αναγνωρίζει γωνίες και σημεία ώστε να ευθυγραμμίσει τέλεια τα σχήματα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει δεκάδες αναιρέσεις και αναιρέσεις της αναίρεσης, υποστήριξη γραφίδα, προσαρμοσμένες παλέτες χρωμάτων, εγγραφή video καθώς και ικανότητα να χρησιμοποιούν πολλές επιστρώσεις.

App Link
Drop Flip

Drop Flip

Drop Flip Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ DROP FLIP.

Είναι για λάτρεις physics-based puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Drop Flip είναι απλά απολαυστικό. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να πάρετε και να ρίξετε τη λευκή μπάλα στον καλάθι απορριμμάτων. Κινήστε πετάξτε και γενικά χειριστείτε τα εμπόδια έτσι ώστε να φτάσετε στο στόχο σας. Προσοχή στα γραφικά που μπορεί να σας ξεγελάσουν. Τα 100 επίπεδα είναι από πολύ εύκολα έως εξωφρενικά αδύνατα. Το παιχνίδι υποστηρίζει καταγραφή προόδου μέσω της υπηρεσίας iCloud.

Game Link