19 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

19 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

ZoomNotes

ZoomNotes

Από $7,99 - Δωρεάν

ΖΩΓΡΑΦΗΣΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μια εφαρμογή για όλους είτε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή ZoomNotes θα απελευθερώσει τις σκέψεις σας. Επιλέξτε ένα από τα 7 διαφορετικά στιλ χαρτιού τα οποία προσφέρουν άπειρη επιφάνεια σχεδίασης και απεριόριστης μεγέθυνσης. Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε 8 διαφορετικά είδη στυλό, υπό-σέλιδα, σελιδοδείκτες, κατευθυντήριες γραμμές, σχήματα και εικόνες, δακτυλογραφημένο κείμενο, και πολλά ακόμη, προκειμένου να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής ήχου.

App Link
Brain Wave Headache Relief

Brain Wave Headache Relief

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να χαλαρώσετε τον εγκέφαλό σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Brain Wave Headache Relief προσφέρει προηγμένη θεραπεία. Είστε σε θέση να επιλέξετε προγράμματα μεταξύ ημέρας και νύχτας και τον χαλαρωτικό ήχο που επιθυμείτε να ακούτε στο υπόβαθρο. Στη συνέχεια αγγίξτε το Play κι επιτρέψτε στην εφαρμογή να συγχρονιστεί με τα εγκεφαλικά σας κύματα για μία βαθιά χαλάρωση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του σήματος και να αποθηκεύσετε της ρυθμίσεις σας για μελλοντική χρήση.

App Link
Cosmic Crown

Cosmic Crown

Από $1,99 - Δωρεάν

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙΤΕ

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών στρατηγικής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το μονοπάτι που ακολουθείτε είναι ύπουλο. Είστε έτοιμοι για δράση; Ελέγξτε τον χαρακτήρα σας κάνοντας χρήση των ενιαίων πλήκτρων δράσης. Θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να αποφευχθούν επικίνδυνα εμπόδια, όπως αιχμές, λεπίδες κι εχθροί. Κάθε επίπεδο είναι τυχαίο και ο κόσμος αλλάζει κατά την πρόοδο. Είστε μέσα για ένα ατελείωτο παιχνίδι;

Game Link
Bogga Magic

Bogga Magic

Από $2,99 - Δωρεάν

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ DIGITAL EHON AWARD (TOKYO 2015)

Είναι για παιδιά 2 των και πάνω.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Bogga Magic κάνει το παιδί αστέρι σε σόου. Θα είναι σε θέση να προσαρμόσετε το βοηθό του Ted ένα αρκουδάκι με το μαγικό ραβδί του. Το παιδί σας μπορεί στη συνέχεια θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μια σειρά από μαγικά κόλπα. Η εφαρμογή διαθέτει φωνητικό κείμενο, οδηγίες, και χρονόμετρο, παρέχοντας ένα ήρεμο περιβάλλον για να παίξει το παιδί σας.

Game Link
Incredibox

Incredibox

Από $2,99 - Δωρεάν

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Είναι για χρήστες που απολαμβάνουν να ασχολούνται με ήχους.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 4 μουσικών στιλ: Little Miss, Sunrise, The Love, και το Brazil. Για να δημιουργήσετε μουσική σύρετε το στιλ πάνω στους χαρακτήρες. Θα ξεκινήσουν να παίζουν μόνοι τους. Μπορείτε ωστόσο να τονίζετε είναι να απενεργοποιείτε επαναλήψεις με ένα άγγιγμα. Η εφαρμογή Incredibox σας επιτρέπει να καταγράφετε και να διαμοιράζεστε τις δημιουργίες σας με τους φίλους σας. Υποστηρίζει ακόμη πίνακες με τα σκορ για να γίνετε leader.

App Link