Apple Watch - Η Apple απέσυρε άρον άρον την αναβάθμιση iOS 3.1.1

Apple Watch - Η Apple απέσυρε άρον άρον την αναβάθμιση iOS 3.1.1
ired.gr

Εάν είστε κάτοχος της wearable συσκευής της Apple, Apple Watch κι έχετε κατεβάσει την νέα έκδοση, μην προχωρήσετε στην εγκατάστασή της. Διαγράψτε τη!

H Apple χθες ημέρα Τρίτη, απέσυρε την τελευταία αναβάθμιση iOS 3.1.1 από την κυκλοφορία μετά τη διάθεσή της προχθές, καθώς έχει καταστήσει άχρηστες πολλές συσκευές.

Όσοι κάτοχοι Apple συσκευών προσπάθησαν να κάνουν αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της συσκευής Apple Watch στην έκδοση iOS 3.1.1 εχθές το βράδυ, δεν τα κατάφεραν, καθώς προσωρινά η έκδοση έχει αφαιρεθεί.

Για λόγους που ακόμη μας είναι άγνωστοι, η τελευταία αναβάθμιση προκαλεί πάγωμα της wearable συσκευής της εταιρείας και συγκεκριμένα της δεύτερης έκδοσης Apple Series 2.

Οι κάτοχοι που επηρεάστηκαν από το πρόβληαμα αυτό, ανέφεραν πως εμφανίστηκε μία οθόνη με ένα κόκκινο θαυμαστικό, κατά τη διαδικασία εγκατάστασης της νέας έκδοσης. Ο σύνδεσμο που εμφανίζεται προτρέπει σε μία σελίδα υποστήριξης (www.apple.com/help/watch,) όταν η συσκευή Apple Watch, πάψει να ανταποκρίνεται.

watch frozen 01

Η σελίδα υποστήριξης η οποία αναρτήθηκε το Νοέμβριο κι ως εκ τούτου δεν υποστηρίζει την έκδοση iOS 3.1.1, προτείνει στους χρήστες να εκτελέσουν μία επιθετική επανεκκίνηση, πιέζοντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα την Ψηφιακή Κόρωνα και το πλευρικό πλήκτρο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα.

Όπως αναφέρουν οι παθούντες, η επανεκκίνηση δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί και η οθόνη παραμένει παγωμένη στο παραπάνω μήνυμα.

Σύμφωνα με αναφορές ιδιοκτητών Apple Watch οι οποίοι επισκέφθηκαν καταστήματα Apple Stores, υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τις συσκευές για να τις προωθήσουν οι υπάλληλοι σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια. Η διαδικασία ανάκτησης προαπαιτεί πρόσβαση στη συσκευή, προκειμένου να γίνει διάγνωση, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί μέχρι στιγμής εντός των καταστημάτων Apple Stores.

Διαβάστε επίσης: iOS 10.2 - Τι αλλαγές περιλαμβάνει η πολυαναμενόμενη επίσημη έκδοση;

Η βασική αιτία η οποία δημιούργησε τα προβλήματα με την εγκατάσταση του λειτουργικού watchOS 3.1.1 παραμένει έως τώρα άγνωστη, αλλά το θέμα φαίνεται να επηρεάζει κυρίως την δεύτερη έκδοση, Apple Watch series 2.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως η νέα προβληματική αναβάθμιση για το Apple Watch, κυκλοφόρησε παράλληλα με το iOS 10.2 και tvOS 10.1 τα οποία διορθώνουν μια σειρά από σφάλματα και προσφέρουν βελτιώσεις για τις iOS συσκευές και Apple TV’s αντίστοιχα.

από DINFUN